Home / Good Life  / Art & Culture  / Η Elizabeth Olsen στη νέα σειρά Love and Death

Η Elizabeth Olsen στη νέα σειρά Love and Death

Elizabeth Olsen

Κυκλοφόρησε το πρώτο look της σειράς Love and Death του HBO Max με πρωταγωνίστρια την Elizabeth Olsen.

 

Η Elizabeth Olsen αφήνει για λίγο τον signature ρόλο της, τη Wanda της Marvel, για τις ανάγκες της νέας της σειράς, κρατώντας ένα χαρακτηριστικό της. Στη νέα σειρά του HBO με τίτλο Love and Death η γνωστή ηθοποιός θα είναι και πάλι villain. Θα υποδυθεί μία δολοφόνο με τσεκούρι, με όνομα Candy Montgomery, η οποία διατηρεί παράνομη σχέση με έναν γείτονα, τον Allan. Πρόκειται για μία σειρά βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα. Η Candy κατηγορήθηκε για τη δολοφονία της συζύγου του Allan, της Betty, η οποία χτυπήθηκε 41 φορές από τσεκούρι. Ωστόσο, η ίδια δήλωσε αυτοάμυνα, ότι δηλαδή η Betty της επιτέθηκε πρώτη όταν ανακάλυψε την κρυφή της σχέση με τον Allan.

 

 

Το δικαστήριο έκρινε την Candy αθώα και ότι υπερασπίστηκε τον εαυτό της. Στη συνέχειa φέρεται να ξεκίνησε μία νέα ζωή στη Γεωργία, όπου έγινε οικογενειακή σύμβουλος και πιστοποιημένη θεραπεύτρια. Τον Allan υποδύεται ο Jesse Plemons. Το πρώτο look της Elizabeth Olsen ως Candy το είδαμε μέσα από το teaser video του HBO για τις καινούργιες σειρές και την επιστροφή των παλιών! Δείτε όλο το video και προετοιμαστείτε για μία εκπληκτική σεζόν από το πετυχημένο κανάλι!

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.