Home / Beauty  / Το anti aging θα επιτευχθεί με αυτά τα προϊόντα!

Το anti aging θα επιτευχθεί με αυτά τα προϊόντα!

anti aging

Ποια είναι τα καλύτερα serums που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις το πολυπόθητο anti aging; Skin care με μακροχρόνια αποτελέσματα!

 

Η φροντίδα του προσώπου μας έχει δύο σκοπούς. Από τη μία το να έχουμε τώρα ένα λαμπερό και υγιές δέρμα. Ωστόσο αυτό το αποτέλεσμα θέλουμε να έχει διάρκεια. Να πετύχουμε, δηλαδή, το anti aging, το οποίο θα κάνει τον χρόνο να “καθυστερήσει”. Με τα κατάλληλα προϊόντα τα πρώτα σημάδια γήρανσης θα αργήσουν να εμφανιστούν. Και στη συνέχεια, τα ιδανικά serums θα αποτελέσουν τα όπλα που χρειάζεσαι για να τα καταπολεμήσεις. Το θεραπευτικό skin care θα σου δώσει μία λαμπερή και πιο νεανική επιδερμίδα!

 

 Ο χρόνος, οι φυσικοί παράγοντες και το άγχος επιταχύνουν τη διαδικασία γήρανσης. Για να εξασφαλίσετε το anti aging θα επιλέξετε ορούς με πεπτίδια, βιταμίνη Ε και C, που θα δώσουν ένα ισχυρό boost στο δέρμα! Εμείς συγκεντρώσαμε πέντε επαναστατικά beauty products που αξίζουν μία θέση στη skin care ρουτίνα σου!

 

Blue Retinol Night Serum από Biotherm Blue Retinol Night Serum από Biotherm

 

 

Advanced Night Repair – Synchronized Multi-Recovery Complex από Estée Lauder

 

RETINOL FAST RELEASE WRINKLE-REDUCING NIGHT SERUM από Kiehl’s 

 

RENERGIE H.C.F. TRIPLE SERUM από Lancôme

 

Darphin Exquisage Revelateur de Beaute Serum από Darphin Darphin Exquisage Revelateur de Beaute Serum από Darphin

anti aging

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.