Home / Good Life  / Art & Culture  / Το φανταστικό πρόγραμμα του 4ου Φεστιβάλ Καλοκαιριού Θεσσαλονίκης!

Το φανταστικό πρόγραμμα του 4ου Φεστιβάλ Καλοκαιριού Θεσσαλονίκης!

Φεστιβάλ Καλοκαιριού

Από τις 9 Ιουνίου μέχρι και τις 4 Σεπτεμβρίου, το 4ο Φεστιβάλ Καλοκαιριού Θεσσαλονίκης αποτελεί την απόλυτη γιορτή της Θεσσαλονίκης.

 

Dani Gambino X Dj The Boy: “Επικίνδυνοι Πολίτες”

 

14 μουσικές συναυλίες και 11 θεατρικές παραστάσεις στο ανανεωμένο και τόσο πλούσιο 4ο Φεστιβάλ Καλοκαιριού Θεσσαλονίκης! Βραδιές υψηλής αισθητικής, για μικρούς και μεγάλους, που θα δώσουν δροσερές ανάσες ψυχαγωγίας και διασκέδασης. Τίποτα καλύτερο από ένα μουσικό live ή μία θεατρική ερμηνεία κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού! Το πρόγραμμα συνδυάζει το κλασικό με το σύγχρονο, τη νοσταλγία με τη δυναμική και την ενέργεια των νεανικών σχημάτων.

 

Πάνος Βλάχος

 

Εκτός από τους εγχώριους καλλιτέχνες θα έρθουν και μουσικοί και performers του δρόμου από άλλες χώρες της Ευρώπης, για να μας διηγηθούν τις όμορφες ιστορίες τους. Πρόκειται για το Buskers Festival, ένα μεγάλο πολιτιστικό γεγονός, που ξεκίνησε από τη Φερράρα της Ιταλίας.

 

Ηλέκτρα του Σοφοκλή

 

Οι Dani Gambino X Dj The Boy και οι Μικρός Κλέφτης Χ Tsaki θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη τα καινούργια και πετυχημένα albums τους. Τη μουσική σκηνή θα γεμίσουν και οι Γιάννης Αγγελάκας, Novel, ΒήταΠεις, Πάνος Βλάχος, Onirama και άλλοι πολλοί. Αρχαίες τραγωδίες όπως, Οιδίπους Τύραννος, Εκάβη και Ηλέκτρα θα μας συνεπάρουν με τις καθηλωτικές ερμηνείες των ηθοποιών. Ανακαλύψτε το ολοκληρωμένο πρόγραμμα εδώ και αφεθείτε στη μαγεία του 4ου Φεστιβάλ Καλοκαιριού Θεσσαλονίκης.

 

Φεστιβάλ Καλοκαιριού

Εκάβη του Ευριπίδη

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.