Home / Fashion  / Celebrity Style  / Το στυλ της Tiffany Hsu είναι ένα από τα πιο αξιοζήλευτα!

Το στυλ της Tiffany Hsu είναι ένα από τα πιο αξιοζήλευτα!

Tiffany Hsu
Το σημερινό style inspo μας έρχεται από μία από τις πιο δυναμικές προσωπικότητες στον κόσμο της μόδας, τη Tiffany Hsu. Ο ρόλος της και τα outfits της μας το αποδεικνύουν…

 

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που είχα την τύχη να ανακαλύψω το Instagram της Tiffany Hsu. Η fashion influencer έχει καταφέρει να δημιουργήσει μερικές από τις πιο iconic εμφανίσεις που έχουμε δει. Η ίδια αποτελεί CBO ενός από του μεγαλύτερου online fashion προορισμού, του πολύ γνωστού myteresa.com. Έχοντας σημαντικές fashion γνώσεις και επιρροές φροντίζει να μας δίνει το κατάλληλο inspo μέσω social media! 

 

Το στυλ της είναι μοναδικό, καθώς καταφέρνει να ακολουθεί τις τάσεις και τους μεγάλους οίκους με έναν δικό της ξεχωριστό τρόπο. Δημιουργεί και πιο minimal looks, αλλά και πιο statement, για να είναι μεν ξεκάθαρη η υπογραφή της, αλλά να μπορούμε και να τα αντιγράψουμε. Με κάθε της εμφάνιση και post αποπνέει δυναμισμό και μας δίνει το έναυσμα στο να δημιουργήσουμε και εμείς το ίδιο stylish εμφανίσεις. Συγκεντρώσαμε 12 looks της Tiffany Hsu που θα σας βοηθήσουν να αντιληφθείτε πολύ εύκολα γιατί λατρεύουμε το στυλ της!

 

Enjoy today’s fashion trip! Enjoy today’s fashion trip!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

All photos source handinfire/ Instagram All photos source handinfire/ Instagrama lla photo

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.