Home / Fashion  / Η Gucci FW 23 campaign συνθέτει μία dreamy φθινοπωρινή wish list

Η Gucci FW 23 campaign συνθέτει μία dreamy φθινοπωρινή wish list

Gucci FW 23
Ο μεγάλος Ιταλικός οίκος παρουσίασε τη Gucci FW 23 καμπάνια, με πρωταγωνίστρια τη Vittoria Ceretti, συνθέτοντας μία ονειρεμένη φθινοπωρινή γκαρνταρόμπα.

 

 

Με ένα πράσινο σκηνικό ως φόντο, signature απόχρωση για τον Ιταλικό οίκο, η Gucci FW 23 καμπάνια στοχεύει στο να αναδημιουργήσει το fashion show του που πραγματοποιήθηκε τον Φεβρουάριο του 23. Φωτογραφημένη από τον διάσημο φωτογράφο David Sims και πρωταγωνίστρια το supermodel. Vittoria Cereti, το brand αναδεικνύει τις χαρακτηριστικές Gucci σιλουέτες. Παρουσιάζει μία dreamy φθινοπωρινή wish list με κομμάτια που σίγουρα θα θέλουμε να δούμε στην ντουλάπα μας. Παρουσιάζει μία dreamy φθινοπωρινή wish list με κομμάτια που σίγουρα θα θέλουμε να δούμε στην ντουλάπα μας. 

 

Στο επίκεντρο της καμπάνιας βρίσκεται η πρόσφαρα ανανεωμένη Horsebit Chain Bag, η οποία είχε κάνει το ντεμπούτο της 20 χρόνια πριν στο. Fall/Winter 2003 fashion show του Tom Ford. Έχει μεγαλύτερο μέγεθος, το βασικό υλικό παραμένει ίδιο, αλλά κυκλοφορεί σε εντυπωσιακές νέες παραλλαγές, όπως επενδεδυμένο δέρμα, shearling, crystal και contrast leather. Ένα ακόμα standout piece που ξεχωρίζει είναι το logo chain bra. Έρχεται με ένα λιτό στυλ και ολοκληρώνεται με το διακτιρικό μονόγραμμα GG σε κάθε πλευρά. Χωρίς αμφιβολία η αριστοκρατική και συνάμα άκρως θηλυκή  Vittoria Cereti αποτελεί μία εκπληκτική επιλογή. Ανακαλύψτε όλα τα κομμάτια της συλλογής με ένα κλικ στο official site του Ιταλικού οίκου.

 

Gucci FW 23

 

Gucci FW 23

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.