Home / Family  / Το πρώτο STEAM festival της πόλης έρχεται από το ΝΟΗΣΙΣ!

Το πρώτο STEAM festival της πόλης έρχεται από το ΝΟΗΣΙΣ!

Το ΝΟΗΣΙΣ διοργανώνει το 1ο STEAM Festival της πόλης, την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου, από τις 11 το πρωί, μέχρι τις 7 το βράδυ! Ας ανακαλύψουμε τι περιλαμβάνει!

 

Το ΝΟΗΣΙΣ σάς καλεί να συμμετέχετε στο 1ο STEAM Festival της πόλης! Την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε τις ομάδες και τους φορείς της πόλης που δραστηριοποιούνται στο ευρύ πεδίο STEAM. Μαζί με αυτούς και τα παιδιά σας θα επιλέξετε την εξωσχολική δραστηριότητα που ταιριάζει περισσότερο στα ενδιαφέροντα και την προσωπικότητά τους. Το NOESIS STEAM LAND 23 δίνει τη δυνατότητα να συμμετέχετε στη μεγάλη αυτή εκδήλωση και να γνωρίσετε τον πυρήνα της.STEAM εκπαίδευσης, μέσα από παρουσιάσεις και workshops.

Με περισσότερους από 30 εκθέτες ( τοπικοί φορείς, εταιρίες, ΚΔΑΠ, εκπαιδευτήρια κ.ά.), το STEAM Festival του.NOΗΣΙΣ σάς χαρίζει την ευκαιρία να συμμετέχετε στη μεγάλη αυτή εκδήλωση. Με στόχο να περάσετε εκπληκτικό και δημιουργικό χρόνο με την οικογένειά σας, φροντίζοντας για το μέλλον της. Παράλληλα, το φεστιβάλ στηρίζει σημαντικούς σκοπούς, καθώς μέρος των εσόδων θα διατεθεί για το έργο του.Συλλόγου Συνδόμου Down Ελλάδας και για την ενίσχυση των πλημμυροπαθών στη Θεσσαλία.

 

Γενική είσοδος 1 ευρώ και δωρεάν είσοδος για ΑΜΕΑ ή με την ανάδειξη του εισιτηρίου της εκδήλωσης Astroparty 2023. Για περισσότερες πληροφορίες εδώ. 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.