Home / Family  / Το ΒΜΦ γιορτάζει το διήμερο “Από το Γκάζι με αγάπη”

Το ΒΜΦ γιορτάζει το διήμερο “Από το Γκάζι με αγάπη”

“Από το Γκάζι με αγάπη”

Το Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου γιορτάζει 10 χρόνια διοργανώνοντας το επετειακό διήμερο “Από το Γκάζι με αγάπη”.

 

Ένα συναρπαστικό διήμερο εκπαιδευτικών δράσεων αφιερωμένο σε οικογένειες με παιδιά σάς περιμένει. Το Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου είναι 10 ετών και αποφάσισε να το γιορτάσει με τον καλύτερο τρόπο! Διοργάνωσε το εορταστικό διήμερο “Από το Γκάζι με αγάπη” το Σαββατοκύριακο 14-15 για παιδιά ηλικίας 3-12 ετών. Σας καλεί στους χώρους της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων, από το πρωί μέχρι το απόγευμα, σε μία μεγάλη επετειακή γιορτή. Παιχνίδι, χαρά, ψυχαγωγία και φυσικά δημιουργική μάθηση!. Παιχνίδι, χαρά, ψυχαγωγία και φυσικά δημιουργική μάθηση!

Το πλούσιο πρόγραμμα του διημέρου σχεδιάστηκε από την ομάδα του ΒΜΦ με βάση την ιστορία του μουσείου, από τη γέννησή του μέχρι και σήμερα. Στη γιορτή “Από το Γκάζι με αγάπη” θα βρείτε τα πιο αγαπημένα εκπαιδευτικά προγράμματα και εικαστικά εργαστήρια. Μία νέα σειρά με ευφάνταστες από τους πάντα δραστήριους συνεργάτες. Καλλιτεχνικές ομάδες αλλά και ειδικοί στην εκπαιδευτική ρομποτική και έμπειροι παιδαγωγοί συμμετέχουν στο εορταστικό διήμερο, ενώ εργαστήρια χορού, STEAM και kids yoga, θεατρικές παραστάσεις και πολλές εκπλήξεις περιμένουν τους μικρούς μας φίλους με τις οικογένειες τους.

 

Στις 14 και 15 Σεπτεμβρίου, ένα εκπληκτικό διήμερο ξεδιπλώνεται και σας περιμένει με πολύ χαρά! Τα εισιτήρια θα είναι σύντομα διαθέσιμα στο www.more.com

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.