Home / Beauty  / Το πετυχημένο wavy look έχει αυτά τα βήματα

Το πετυχημένο wavy look έχει αυτά τα βήματα

πετυχημένο wavy look

Πώς θα αποκτήσετε το πιο πετυχημένο wavy look; Με αυτά τα βήματα η επιτυχία είναι σίγουρη!

 

 

Τα φυσικά κυματιστά μαλλιά είναι ένα από τα on the go χτενίσματα για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι. Φρέσκα, νεανικά και ταυτόχρονα chic, αποτελούν ιδανική επιλογή για κάθε σχήμα προσώπου, κάθε μήκος μαλλιών και κάθε κούρεμα. Χαρίζουν έναν φυσικό και ανεπιτήδευτο όγκο, που μπορεί να μας λύσει τα χέρια ακόμα και στις bad hair days μας. Ένα πετυχημένο wavy look δεν είναι αποτέλεσμα μόνο της επαφής μας με τη θάλασσα, όπως λανθασμένα πιστεύουμε. Υπάρχουν ορισμένα βήματα, που μπορούν να μας χαρίσουν ένα από τα πιο αγαπημένα hairstyles.

 

 

Ξεκινήστε με ένα dry shampoo για τις ρίζες, για να αποκτήσουν όγκο τα μαλλιά, αλλά να μη φριζάρουν. Έπειτα, εφαρμόστε ένα οργανικό λάδι σε όλο το μήκος τους, για να ενυδατωθούν και να προστατευτούν από τη θερμότητα. Small tip! Για ένα πετυχημένο wavy look καλό θα ήταν να λουστείτε από την προηγούμενη μέρα, για να μην είναι απόλυτα φρεσκολουσμένα τα μαλλιά σας.

 

 

Στη συνέχεια παίρνουμε το σίδερο ισιώματος και τυλίγουμε σχετικά μεγάλες τούφες, χωρίς να εκθέτουμε πολύ την τρίχα στη θερμότητα. Αφού τελειώσουμε με όλα τα μαλλιά, χτενίζουμε τις μπούκλες ή τις χωρίζουμε απαλά με τα χέρια μας. Χρησιμοποιήστε ένα προϊόν για ελαφρύ κράτημα, για να μην έχετε ένα βαρύ και επιτηδευμένο look. Παρακάτω θα δείτε και το video της Hailey Bieber, για ένα πετυχημένο wavy look όπως το δικό της.

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.