Home / Beauty  / Ανοιξιάτικο skincare: Τι πρέπει να προσέξουμε;

Ανοιξιάτικο skincare: Τι πρέπει να προσέξουμε;

Ανοιξιάτικο skincare

Ποια είναι τα βήματα που πρέπει να έχει το ανοιξιάτικο skincare μας; Οι αλλαγές και όσα παραμένουν ίδια.

 

Όπως είναι φυσικό, κάθε σεζόν έχει τις δικές της απαιτήσεις. Το κλίμα και ο καιρός αλλάζουν και μαζί κάποιες συνήθειές μας. Προσαρμόζουμε τη ρουτίνα περιποίησης του προσώπου μας, για να έχουμε και αυτήν την εποχή ένα λαμπερό και υγιές δέρμα. Για το ανοιξιάτικο skincare μας υπάρχουν μερικά βήματα που παραμένουν ίδια και κάποια που αλλάζουν. Η άνοιξη, ως μεταβατική περίοδος από τους πιο ψυχρούς στους πιο θερμούς μήνες, είναι σημαντική για την επιδερμίδα μας.

 

Καθώς οι φωτεινές και ηλιόλουστες μέρες γίνονται ολοένα και περισσότερες, αναπόφευκτα έρχεται στο προσκήνιο η πιο συχνή και πιο πιστή εφαρμογή του αντηλιακού. Σύμμαχο, ενάντια στην ηλιακή ακτινοβολία, αποτελεί και η διατροφή πλούσια σε βιταμίνη C.

 

 

Ήρθε η ώρα για αναζωογόνηση με απολέπιση! Ενζυματική απολέπιση ή με οξέα φρούτων είναι οι δυο πρακτικές που θα προσφέρουν ανάσα στο πρόσωπό σας.

 

Προτιμήστε προϊόντα περιποίησης με πιο ελαφριά σύσταση, ώστε το δέρμα σας να ξεκουραστεί και να ανακουφιστεί από τον χειμώνα.

 

Καθώς η ζέστη προκαλεί εντονότερη εφίδρωση, χρειαζόμαστε και πιο βαθύ καθαρισμό για τους πόρους.

 

Ενισχύστε τον μεταβολισμό της επιδερμίδας σας, επιλέγοντας προϊόντα με ισχυρά αντιοξειδωτικά για το ανοιξιάτικο skincare σας!

 

 

All photos source Instagram

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.