Home / Men  / Grooming  / Τον χειμώνα θα χρειαστείς αυτά τα grooming προϊόντα!

Τον χειμώνα θα χρειαστείς αυτά τα grooming προϊόντα!

Καθώς έχουμε μπει για τα καλά στον χειμώνα θα πρέπει να είσαι σίγουρος ότι θα έχεις τη skin care ρουτίνα που απαιτεί η εποχή! Σου ετοιμάσαμε μία λίστα με τα κατάλληλα beauty products! Check it!

 

Αλλαγές στη θερμοκρασία αλλαγές και στη ρουτίνα περιποίησης σου! Το κρύο του χειμώνα κάνει την επιδερμίδα, τόσο τη γυναικεία, όσο και την ανδρική, να ξεραίνεται και να γίνεται πιο ευαίσθητη. Μάλιστα, η διαφορά θερμοκρασίες εξωτερικού με εσωτερικού είναι ένας ακόμα λόγος για να φροντίσεις όπως πρέπει την επιδερμίδα σου! Πολλές φορές η ξηρότητα μπορεί να δημιουργήσει ουλές στο δέρμα και κοκκινίλες… Ωστόσο, υπάρχει τρόπος να τα προλάβεις και να τα αντιμετωπίσεις με γρήγορα και απλά βήματα.

 

Με αυτά τα προϊόντα ομορφιάς θα αποκτήσεις την καλύτερη και πιο ολοκληρωμένη skin care ρουτίνα γι αυτόν τον χειμώνα! Ανακάλυψε τα με ένα απλό  scroll στην παρακάτω λίστα!

 

Hydro Save lil balm από Dexter of California, Culter Barber Shop

 

Beard oil από STMNT, Culter Barber Shop

Ενυδατική κρέμα από Drunk Elephant, Sephora

 

Double serum από Clarins, Sephora

χειμώνα

 

Forse Supreme eye serum από Biotherm, Attica

 

Face cleanser από Clinique, Attica

χειμώνα

 

Γαλάκτωμα για μετά το ξύρισμα από Korres, The Drugstore

 

Μάσκα προσώπου ενυδάτωσης και κατά της ξηρότητας από Apivita, The Drugstore

χειμώνα

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.