Home / Men  / Το brand SNS εμπνέεται από την τέχνη της μουσικής

Το brand SNS εμπνέεται από την τέχνη της μουσικής

SNS

Το brand SNS, Sneakers n Stuff, κυκλοφόρησε την καινούργια χειμερινή collection του εμπνευσμένο από τη μουσική βιομηχανία.

 

Η νέα χειμερινή συλλογή του SNS ζωντανεύει άγνωστες λεπτομέρειες των μουσικών δίσκων. Το brand με όνομα Sneakers n Stuff δίνει ζωή στον κόσμο της μουσικής, αναφερόμενο στα βινύλια ως έργα τέχνης. Η collection με τίτλο The Lost Art form εξερευνά μία παλαιά εποχή. Πριν από το streaming, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ακόμα πιο πριν από την κορυφαία εποχή των μουσικών video.

 

 

Τότε τα εξώφυλλα περιοδικών, τα βιβλία, τα ένθετα και η τέχνη ήταν ότι χρειαζόσουν για να εμπνευστείς. Η καινούργια τους συλλογή είναι μία ιδιαίτερη εξερεύνηση αυτών των περασμένων εποχών. Μία συλλογή που εκτυλίσσεται σε μία μεγάλη γκάμα ready to wear κομματιών.

Το drop της συλλογής χωρίστηκε σε τρία μέρη. Σε δύο μέρες θα κυκλοφορήσει και το τρίτο part, το οποίο θα περιλαμβάνει ένα κλασικό OG μπουφάν εμπνευσμένο από τα Μ65, ένα hoodie και T-shirt. Από την καινούργια συλλογή του SNS ξεχωρίζουμε το Faux Fur Parka, το πρώτο μπουφάν SNS tapestry puffer και το puffer down vest.

SNS

Η καμπάνια για τη συλλογή The lost art from έχει μία pop up και vintage αισθητική, παίζοντας με το φως. Τόσο η έμπνευση πίσω από τη δημιουργία, όσο και τα εκπληκτικά κομμάτια μάς έκαναν να εντυπωσιαστούμε πολύ με αυτό το drop!

 

www.sneakersnstuff.com

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.