Home / Fashion  / Η Kylie Jenner στη νέα καμπάνια του Sam Edelman

Η Kylie Jenner στη νέα καμπάνια του Sam Edelman

Sam Edelman
Για να γιορτάσει την 20η επέτειό του, ο Sam Edelman επιλέγει την Kylie Jenner ως τη νέα του brand ambassador.

 

Η καμπάνια, που φωτογραφήθηκε από τον διάσημο φωτογράφο Chris Colls υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του David Lipman,.παρουσιάζει βασικά κομμάτια από τη S/S συλλογή ’24 του brand. Από κλασικά και iconic κομμάτια, όπως το Hazel Pump,.μέχρι νέα “it” icons, όπως τα Michaela Mary Jane, η καμπάνια αναδεικνύει την πιο κομψή εκδοχή της Kylie Jenner.

 

Αυτή η καμπάνια δείχνει ότι η μόδα σημαίνει πολλά περισσότερα από απλά ρούχα. Η μόδα είναι μια πηγή δύναμης”, ανέφερε η Kylie Jenner σχετικά με τη συνεργασία. Μου άρεσε ο τρόπος που κάθε ζευγάρι μού ταίριαζε άψογα και μου δημιουργούσε μια αίσθηση αυτοπεποίθησης. Είναι τιμή μου να είμαι brand ambassador του Sam Edelman, ειδικά για την 20η επέτειό του, η οποία γιορτάζει την αξιοσημείωτη δεξιοτεχνία και τη δέσμευσή του να υπερασπίζεται τη δύναμη των ανθρώπων μέσω των δημιουργιών του”.

 

Kylie Jenner

 Sam Edelman

 

Από ό,τι φαίνεται, για τον Sam Edelman η Jenner ήταν η ιδανική επιλογή: Η Kylie Jenner.ενσαρκώνει πλήρως τη σύγχρονη γυναίκα—μιας απίστευτη μητέρα, κόρη, αδερφή, φίλη και επιχειρηματίας. Το να την έχουμε ως το πρόσωπο του brand μας για αυτή τη χρονιά-ορόσημο είναι μια αληθινή απόδειξη της απίστευτης μόδας και της δυναμικής που σκοπεύουμε να φέρουμε στους πελάτες μας, όχι μόνο φέτος αλλά και στο μέλλον”.

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada