Home / Fashion  / Πώς να φορέσετε το κόκκινο της Άνοιξης!

Πώς να φορέσετε το κόκκινο της Άνοιξης!

το κόκκινο
Αναρωτιέστε ποιο είναι το πιο hot χρώμα της Άνοιξης και πώς μπορείτε να το υιοθετήσετε σε κάθε εμφάνισή σας; Το κόκκινο είναι η απόλυτη fashion εμμονή της σεζόν και θα το φορέσετε ξανά και ξανά, σε ρούχα, αξεσουάρ και μακιγιάζ!

 

Μια απλή διαδικτυακή βόλτα στα fashion shows των μεγάλων οίκων μόδας ή στα posts των fashion influencers αρκεί για να δούμε ότι το κόκκινο και οι αποχρώσεις του είναι παντού! Το φλογερό και γεμάτο ζωντάνια και ενέργεια χρώμα είναι η πιο in fashion επιλογή, για να δημιουργήσετε τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις, που θα τραβήξουν όλα τα βλέμματα. Δείτε, λοιπόν, πώς μπορείτε να υιοθετήσετε το κόκκινο στο στιλ σας, μέσα από τις επιλογές που προσφέρουν τα καταστήματα του Mediterranean Cosmos!

 

Spring shades of red

Αυτή την Άνοιξη επιλέγουμε τις πιο φωτεινές αποχρώσεις του κόκκινου! Το “κοραλί” είναι μία από αυτές και μας προετοιμάζει κατάλληλα και για το αγαπημένο μας καλοκαίρι. Ένα ζωντανό, γεμάτο αισιοδοξία και good vibes χρώμα, που θα μεταμορφώσει το στιλ σας. Σας δίνουμε τρεις τρόπους για να το υιοθετήσετε!

 

Το πιο κομψό set -με παντελόνι, σακάκι και floral πουκάμισο- εντοπίσαμε στο κατάστημα Lynne. Εμπνευσμένο από το office style, μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ, από το γραφείο μέχρι ένα dinner date. Συνδυάστε το με loafers, heels, ακόμα και sneakers.

 

Set από παντελόνι, σακάκι και πουκαμίσα σε κοραλί απόχρωση, Lynne

 

Ένα casual bomber γιλέκο είναι key piece για τις ανοιξιάτικες εξορμήσεις στη φύση. Στο United Colors of Benetton θα βρείτε αυτό το υπέροχο γιλέκο, με άνετη εφαρμογή και σε statement απόχρωση!

 

Bomber vest, United Colors of Benetton

 

Ένα τόσο θηλυκό και sexy χρώμα, όπως το κόκκινο, αξίζει να φορεθεί και με ένα mini φόρεμα. Το κατάστημα Toi & Moi σάς προσφέρει αυτή την elegant επιλογή, με κοντό μανίκι και κρουαζέ μπούστο.

 

Mini κοραλί φόρεμα με ελαφριές σούρες, Toi & Moi

 

Spicy accessories

Τα στρογγυλά γυαλιά ηλίου είναι ένα από τα πιο trending αξεσουάρ και το κόκκινο είναι το καλύτερο χρώμα, για να κάνετε μία statement εμφάνιση! Στο κατάστημα MARK AaLEN θα βρείτε την oh-so-stylish πρόταση του brand GCDS.

 

Γυαλιά ηλίου GCDS, MARK AaLEN

 

Kitten heels σε κόκκινη απόχρωση; Τα παπούτσια που κάθε fashion expert θα ζήλευε! Δημιουργήστε τις πιο εντυπωσιακές και in fashion εμφανίσεις, αποκτώντας αυτό το ζευγάρι από το κατάστημα Stradivarius.

 

Kitten heels σε κόκκινη απόχρωση, Stradivarius

 

Μπορείτε να δώσετε χρώμα και στα υπόλοιπα αξεσουάρ σας. Μία it-bag από το κατάστημα DOCA -ιδανική για κάθε περίσταση- αναδεικνύεται μέσα από το κόκκινο χρώμα. Μπορείτε να τη συνδυάσετε και με ένα mini, κομψό και εύχρηστο πορτοφόλι από το κατάστημα Anna Maria Mazaraki.

 

Κόκκινη shoulder bag με αλυσίδα, DOCA

Mini πορτοφαλάκι με ματάκι, Anna Maria Mazaraki

 

The hottest make up

Δημιουργήστε τα πιο ζουμερά και αισθησιακά κόκκινα χείλη με τη βοήθεια του NYX Professional Makeup! Το τέλειο lip combo περιλαμβάνει τρία προϊόντα: ένα NYX Lip Liner σε κόκκινη απόχρωση, το Fat Oil για ενυδάτωση και λάμψη και το καινούργιο Duck Plump, που θα χαρίσει φυσικό όγκο στα χείλη σας!

 

Lip combo: Lip Liner, Fat Oil και Duck Plump, NYX Professional make up

 

Βάλτε κι εσείς το πιο hot χρώμα της Άνοιξης στην καθημερινότητά σας με μία επίσκεψη στα καταστήματα του Mediterranean Cosmos!

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.