Home / Beauty  / Τα Acne Studios κυκλοφορούν το πρώτο τους άρωμα

Τα Acne Studios κυκλοφορούν το πρώτο τους άρωμα

Τα Acne Studios
Τα Acne Studios αποφάσισαν να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον χώρο του beauty. Για το ντεμπούτο τους, συνεργάζονται με τον Frédéric Malle, δημιουργώντας μαζί το πρώτο άρωμα του brand.

 

Το brand μάς είχε δώσει ήδη μία πρώτη γεύση από τη νέα του προσθήκη. Λίγες εβδομάδες πριν, κατά τη διάρκεια της Paris Fashion Week, τα Acne Studios αποκάλυψαν την κυκλοφορία του αρώματος, καθώς και τη συνεργασία τους με τον επιχειρηματία Frédéric Malle. Το “Acne Studios par Frédéric Malle”, σχεδιασμένο από την αρωματοποιό Suzy Le Helley, προορίζεται για να προσφέρει στην Gen Z μία μοναδική και αξέχαστη εμπειρία.

 

Jonny Johansson και Frédéric Malle

 

Η συνεργασία των δύο brands ήταν αναμενόμενη. Ο Frédéric Malle και ο Jonny Johansson, ιδρυτής και creative director των Acne Studios, πάντα επέλεγαν να εξερευνήσουν εναλλακτικούς δρόμους, με ένα πολυεπιστημονικό όραμα για την τέχνη τους και μια δέσμευση για απόλυτη δημιουργική ελευθερία.  Το “Acne Studios par Frédéric Malle” έχει ως βάση το σανδαλόξυλο, το θυμίαμα και το musk,.ως νότες καρδιάς τη βανίλια και το ροδάκινο, ενώ οι νότες κορυφής περιλαμβάνουν βιολέτα και άνθη πορτοκαλιού.

 

Το νέο άρωμα αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 17 Απριλίου.στα official sites των Acne Studios και Frédéric Malle. Το νέο άρωμα αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 17 Απριλίου στα official sites των Acne Studios και Frédéric Malle.

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada