Home / Beauty  / Πέντε αρώματα μάς βάζουν σε spring mood!

Πέντε αρώματα μάς βάζουν σε spring mood!

Ανακαλύψτε πέντε αρώματα που έχουν για βάση τις μυρωδιές της άνοιξης και πρόκειται να γίνουν η νέα beauty εμμονή σας.

 

Πόση ομορφιά υπάρχει μέσα σε ένα μπουκαλάκι με άρωμα; Τη δύναμη κρύβουν οι μυρωδιές; Κάθε εποχή έχει και τα δικά της signature perfumes. Ωστόσο η αδυναμία μας για τα ανοιξιάτικα αρώματα δεν κρύβεται. Κρύβουν όλη τη μαγεία της πιο μυρωδάτης εποχής. Μεθυστικά λουλούδια μάς παρασύρουν με τη μαγεία της φύσης και απογειώνουν την εμφάνισή μας. Καθώς μετράμε αντίστροφα για την επίσημη έναρξη της σεζόν, συγκεντρώσαμε πέντε αρώματα που είναι η τέλεια προσθήκη για αυτήν την περίοδο.

 

My way eau de parfum- Armani
Μία γλυκιά, ζουμερή και φρουτώδη παραλλαγή του εμβληματικού My Way. Συνδυάζει την κρεμώδη τουμπερόζα με τις απολαυστικές και δροσερές νότες ενός αχλαδιού. Οι nectar πινελιές απογειώνουν το αποτέλεσμα.

 

Oriana-Parfums de Marly
Ένα gourmand, floral και φρουτώδες άρωμα, με μανταρίνι, Ιταλικό περγαμόντο, άνθη πορτοκαλιάς, φραγκοστάφυλλο και πινελιές marshmallow. Μία μείξη γλυκύτητας, απαλότητας και αισθησιασμου.

 

IDÔLE L’ Eau de Pardum- Lancôme
Αφιερωμένο σε κάθε γυναίκα που δε ζητά την αλλαγή, είναι η ίδια η αλλαγή. Ένα πρωτοποριακό άρωμα με πολλές λουλουδάτες νότες και μία λαχταριστή συμφωνία ποπ κορν.

 

Flower- Kenzo
Έχετε αναρωτηθεί πώς μυρίζει μία παπαρούνα; Το brand κατάφερε να δώσει μυρωδιά σε ένα λουλούδι που δεν έχει με αυτό το φανταστικό άρωμα.

 

Flowerbomb Tiger Lily- Victor and Rolf
Ένα τροπικό άρωμα που στη βάση του έχει το λουλούδι tiger lily. Μία αναζωογονητική έκρηξη από γάλα καρύδας και μία ζουμερή νότα μάνγκου ολοκληρώνει τη σύνθεση αυτού του υπέροχου αρώματος.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.