Home / Fashion  / Τα χρώματα που μας φέρνουν πιο κοντά στην άνοιξη!

Τα χρώματα που μας φέρνουν πιο κοντά στην άνοιξη!

Τα χρώματα
Ποια είναι τα χρώματα που θα κυριαρχήσουν αυτήν τη σεζόν στις εμφανίσεις μας;

 

Ακόμα και αν ορκιζόμαστε στον μινιμαλισμό, υπάρχει κάτι στην άνοιξη που μας κατευθύνει ασυνείδητα προς το χρώμα. Ίσως είναι η φύση και τα λουλούδια που ανθίζουν, η διάθεσή μας, ίσως και η ανυπομονησία για το καλοκαίρι. Όποιος και αν είναι ο λόγος, το μόνο σίγουρο είναι ότι την άνοιξη τα χρώματα κατακλύζουν τις εμφανίσεις μας. Από τα ρομαντικά παστέλ, το neutral butter yellow, μέχρι και το αισθησιακό cherry red, τα colour trends που κυριάρχησαν στα runways μάς φέρνουν πιο κοντά στην άνοιξη.

 

Συνέχισε να διαβάζεις, προκειμένου να ανακαλύψεις τα χρώματα που θα επιλέγουμε on-and-on αυτήν τη σεζόν!

 

Butter yellow

Παραμένοντας πιστή στο quite luxury, η τάση του butter yellow υπόσχεται να δώσει μία πιο κομψή νότα στις ανοιξιάτικες εμφανίσεις μας.

 

Τα χρώματα

@lefevrediary/Instagram

 
Sky blue

Για αυτήν την άνοιξη, ο οίκος Alaïa και ο JW Anderson μάς πρότειναν την πιο χαλαρωτική απόχρωση του μπλε. Το sky blue έρχεται σε ριγέ πουκάμισα, tailored παντελόνια, αλλά και σε girly φορέματα με διαφάνειες.

 

Τα χρώματα

@emilisindlev/Instagram

 
Cherry red

Με την πρώτη του συλλογή για την Gucci, ο Sabato De Sarno μάς σύστησε τη fashion εμμονή που ακούει στο όνομα cherry red. Η συγκεκριμένη απόχρωση συνεχίζει να μονοπωλεί το ενδιαφέρον μας και στα ανοιξιάτικα look μας.

 

@hey_irma/Instagram

 
Λιλά

Τα παστέλ θα βρίσκονται πάντα μέσα στη λίστα με τα κορυφαία χρώματα της άνοιξης. Για αυτήν τη σεζόν, ένα από τα παστέλ που ξεχωρίζει είναι η απόχρωση του λιλά.

 

@greceghanem/Instagram

 

 

Κεντρική φωτογραφία: @loumartines/Instagram

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada