Home / Fashion  / Το μαύρο είναι ο πρωταγωνιστής του Παριζιάνικου street style

Το μαύρο είναι ο πρωταγωνιστής του Παριζιάνικου street style

Μπορεί το μαύρο να μην είναι από τα hottest χρώματα αυτής ή της επόμενης σεζόν, αλλά το street style στο Παρίσι είχε άλλη άποψη.

 

Έλλειψη έμπνευσης ή αγάπη για τη διαχρονικότητα; Το μαύρο είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής στους δρόμους του Παρισιού, κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας της Γαλλικής πρωτεύουσας. Παραδοσιακά, στο πρώτο show, αυτό του οίκου Dior, οι καλεσμένοι τιμούν την κλασική απόχρωση. Ωστόσο, αυτή η αγάπη προς το συγκεκριμένο χρώμα συνεχίστηκε και για τα υπόλοιπα shows. Η πλειοψηφία επέλεξε να φορέσει μαύρο- και γενικά “μουντά” χρώματα- με πιο fresh και ενδιαφέροντες τρόπους.

 

Δεδομένου ότι το μαύρο είναι πάντα μία elegant απόχρωση μάς αρέσει όταν το βλέπουμε σε τόσο stylish looks. Παράλληλα, ακόμα και αν είναι basic κρύβει και τις δικές του δυσκολίες. Επειδή είναι basic είναι πιο απαιτητικό να δημιουργήσουμε ένα outfit που θα ξεχωρίσει και θα έχει να δώσει κάτι διαφορετικό. Η αλήθεια είναι ότι το total black Παριζιάνικο street style είναι εξαιρετικά κομψό, αλλά ίσως όχι τόσο ευφάνταστο συγκριτικά με αυτό που είδαμε πρόσφατα στο Μιλάνο. Ποιο πιστεύετε ότι ήταν καλύτερο;

 

 

 

 

https://www.instagram.com/p/C3-9TFHIt2m/?img_index=1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

https://www.instagram.com/p/C4DsJ4dKjUf/?img_index=1

 

https://www.instagram.com/p/C4DlpvVNDq9/?img_index=1

 

 

 

 

 

 

All photos source Instagram All photos source Instagram

Κεντρική φωτογραφία: Alexandra Pereira/ Instagram Κεντρική φωτογραφία: Alexandra Pereira/ Instagram

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.