Home / Beauty  / Τα φθινοπωρινά χρώματα μαλλιών που είναι celebrity approved

Τα φθινοπωρινά χρώματα μαλλιών που είναι celebrity approved

χρώματα μαλλιών
Το φθινόπωρο είναι η ιδανική εποχή για να ανανεώσουμε τα μαλλιά μας και ένας τρόπος είναι να αλλάξουμε την απόχρωση τους. Ποια είναι τα hottest χρώματα μαλλιών γι’ αυτό το φθινόπωρο, τα οποία έχουν ήδη δοκιμάσει οι επώνυμοι;

 

Η επιστροφή μας από τις διακοπές σηματοδοτεί ένα πράγμα. Βάζουμε “πλώρη” για να δώσουμε στον εαυτό μας την καλύτερη ανανεώση σε όλους τους τομείς. Τα μαλλιά μας σίγουρα ταλαιπωρήθηκαν κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και τώρα προέχει η φροντίδα και η επαναφορά τους. Ωστόσο, σύντομα το φθινόπωρο- η περίοδος των αλλαγών και της ανανέωσης- θα έχει μπει για τα καλά, τα μαλλιά μας θα είναι σε μία καλή κατάσταση και θα μπορούμε να κάνουμε τις αλλαγές που επιθυμούμε.  χρώματα μαλλιών

 

Μία από αυτές μπορεί να είναι η αλλαγή χρώματατος. Οι top hair experts, ένας από αυτούς ο Έλληνας celebrity hairstylist Δημήτρης Γιαννέτος, τονίζουν ότι τα hottest χρώματα μαλλιών γι’ αυτό το φθινόπωρο θα συνδυάσουν την πολυτέλεια με τη φυσική ατμόσφαιρα. Για παράδειγμα αντί για πλατινέ ξανθές ανταύγιες επιλέξτε πιο απαλές και αντί για το σκούρο mocha brown διαλέξτε το neutral espresso brown. 

 

Παρακάτω θα ανακαλύψετε τους πιο δημοφιλείς τρόπους- οι οποίοι είναι και celebrity approved- για να δώσετε ένα τέλειο χρώμα στο φθινόπωρό σας!

 

Rich Champagne

 

Cowboy copper

 

Warm chocolate hues

 

Golden blonde

 

Το καφέ συναντάει το κόκκινο

 

Φωτίστε το καστανό με λεπτά highlights
 
Αν επιλέξετε μαύρο φωτίστε το με πιο ανοιχτούς τόνος στη ρίζα

 

All photos source Instagram

Κεντρική: dimitrishair/Instagram

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.