Home / Beauty  / Τα κοντά τετράγωνα νύχια επέστρεψαν!

Τα κοντά τετράγωνα νύχια επέστρεψαν!

κοντά τετράγωνα νύχια
Τα κοντά τετράγωνα νύχια- ή για πολλούς ballerina nails- επέστρεψαν στη μόδα και αποτελούν την πιο κομψή επιλογή για το φετινό φθινόπωρο.

 

Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βενετίας φέρνει στο προσκήνιο το πρώτο nail trend του φθινοπώρου. Τα κοντά τετράγωνα νύχια επέστρεψαν δυναμικά και είναι η πρώτη τάση που θα υιοθετήσουμε όσο αφορά στο μανικιούρ μας. Εκτός από μία πολύ κομψή επιλογή, είναι σίγουρα πολύ πιο βολικά και easy going από τα μακριά. Για πολλές γυναίκες τα μακριά νύχια δεν είναι καθόλου πρακτικά, ούτε για τη δουλειά τους, ούτε για την καθημερινότητά τους. Φθινόπωρο.

 

 

Ένα ακόμα θετικό που έχουν τα κοντά τετράγωνα νύχια είναι ότι δε χρειάζονται ιδιαίτερη συντήρηση, ούτε πρέπει να ανησυχούμε αν θα σπάσει κάποιο νύχι μας. Αποτελούν κατάλληλη επιλογή και για τη μεταβατική περίοδο, καθώς οι πιο soft και minimal αποχρώσεις αναδεικνύονται τέλεια με ένα πιο κοντό μήκος. Φυσικά μπορείτε να επιλέξετε όποιο χρώμα επιθυμείτε και να αγκαλιάσετε και εσείς την τάση των φυσικών νυχιών, όπως έκαναν πρόσφατα οι celebrities, αλλά και οι creators του TikTok. Ένα nail look σοφιστικέ, απλό και που ταιριάζει σε όλες μας. 

 

 

 

 

All photos source Instagram All photos source Instagram

Κεντρική φωτογραφία: Barbara Palvin/ Instagram Κεντρική φωτογραφία: Barbara Palvin/ Instagram

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.