Home / Beauty  / Το Divine του Jean Paul Gaultier είναι μία νέα εκδοχή της θηλυκότητας

Το Divine του Jean Paul Gaultier είναι μία νέα εκδοχή της θηλυκότητας

Divine
Ο οίκος Jean Paul Gaultier παρουσιάζει το νέο άρωμα Divine ως μία νέα, επαναστατική και τολμηρή εκδοχή της θηλυκότητας.

 

Γυρνώντας πίσω στον χρόνο και βλέποντας την καριέρα και το έργο του Jean Paul Gaultier, αυτό που μπορούμε να πούμε με σιγουριά είναι ότι έφερε τα πάνω-κάτω στον κόσμο.της μόδας, μέσα από τα τολμηρά σχέδια και την επαναστατική του αισθητική. Συνεχίζοντας να στηρίζει μειονότητες και να φέρνει πάντοτε στην επιφάνεια το “διαφορετικό”.και τη μοναδικότητα του κάθε ατόμου, ο οίκος του εξακολουθεί να περνάει βαθιά μηνύματα.για την ισότητα και τη συμπερίληψη. Σχεδόν 30 χρόνια μετά την κυκλοφορία του πρώτου αρώματος του οίκου, το νέο άρωμα Divine δε θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση…

 

Divine

 
Η Yara Shahidi κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας 

Θέλοντας να παρουσιάσει ένα ισχυρό μήνυμα για την ανεξαρτησία του γυναικείου φύλου,.ο οίκος δημιουργεί ένα άκρως θηλυκό και τολμηρό άρωμα. Με κεντρικό πρόσωπο τη Yara Shahidi-ηθοποιός, μοντέλο και ακτιβίστρια-το νέο άρωμα του Jean Paul Gaultier εξυμνεί τη γυναικεία υπόσταση ως μία νέα εκδοχή της θηλυκότητας. Πλήρως αφοσιωμένη στις αξίες του brand, η Yara προωθεί έντονα το δικαίωμα κάθε γυναίκας.να αισθάνεται όμορφη, μοναδική και περήφανη για τις διαφορές της, προωθώντας το μήνυμα να “είναι απλώς ο εαυτός της”.

 

 

“Αυτό που μου αρέσει σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο δημιούργησαν την καμπάνια είναι ότι όλοι οι εμπλεκόμενοι δεν σχέση μόνο με τη μόδα, αλλά έχουν ισχυρή κοινωνική παρουσία, δημιουργώντας χώρους ώστε οι άνθρωποι να αισθάνονται αυθεντικοί”, ανέφερε η Yara Shahidi σχετικά με την καμπάνια. “Οι υπόλοιπες γυναίκες που συμμετέχουν στο διαφημιστικό σποτ είναι όλες τους άνθρωποι που θαυμάζω”.

 

 

Δημιουργημένο από τον αρωματοποιό Givaudan Quintin Bisch, το Divine είναι ένα λουλουδάτο, γκουρμέ, θαλάσσιο vegan άρωμα,.χωρίς σκληρότητα, ενώ το 90% των συστατικών του προέρχονται από φυσική και υπεύθυνη προέλευση. Όπως κάθε άρωμα του Jean Paul Gaultier, το Divine ξεχωρίζει ήδη.από την εμφάνισή του, καθώς το μπουκάλι έχει τη μορφή ενός χρυσού κορσέ.

 

Το Divine φαίνεται να είναι η αρχή για μία νέα προσπάθεια του Jean Paul Gaultier να εξυμνήσει τη γυναικεία υπόσταση, με τον Vincent Thiloy να λέει “Έχουμε πολλά πράγματα να πούμε για τη θηλυκότητα στον Jean Paul Gaultier”. 

 

www.jeanpaulgaultier.com 

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada