Home / Beauty  / Έχεις ξανθά μαλλιά; Τότε θα χρειαστείς ένα purple shampoo!

Έχεις ξανθά μαλλιά; Τότε θα χρειαστείς ένα purple shampoo!

purple shampoo
Είναι πλέον αποδεκτό ότι αν έχεις ξανθά μαλλιά τότε αυτό ισούται με πολύ περισσότερη φροντίδα και ταλαιπωρία. Για να διατηρήσεις αυτό το χρώμα θα χρειαστείς σίγουρα ένα purple shampoo!

 

Οι περισσότερες από εμάς έχουμε περάσει τη φάση που δοκιμάσαμε τα ξανθά μαλλιά ή κάποιες ξανθές ανταύγιες. Σύντομα ανακαλύψαμε ότι είναι με διαφορά το πιο δύσκολο hair task. Απαιτούν μεγάλη φροντίδα και περιποίηση, τα οποία σίγουρα θα σε ταλαιπωρήσουν. Για να μην αποκτήσουν τα μαλλιά σας αυτό το ανεπιθύμητο κίτρινο χρώμα είναι σημαντικό να εντάξετε στη ρουτίνα περιποίησης σας ένα purple shampoo, το οποίο θα τα διατηρήσει φωτεινά. 

 

Το μωβ και το κίτρινο κινούνται σε αντίθετες πλευρές, κάτι που σημαίνει ότι το ένα εξουδετερώνει το άλλο. Παράλληλα, το purple shampoo μπορεί να κάνει θαύματα και στα γκρίζα και πλατινέ μαλλιά. Ωστόσο πρέπει να προσέξετε με τη συχνότητα του! Πρέπει να το εφαρμόσετε μία ή δύο φορές την εβδομάδα, για να μην έχετε δυσάρεστα αποτελέσματα. Για να μη γίνει η τρίχα σας πολύ σκληρή και θαμπή φροντίστε να χρησιμοποιείτε δυνατές μάσκες, έλαια, θερμοπροστατευτικά και λαδάκια! Μπορεί να σου φανεί απαιτητικό να είσαι τόσο πιστή και συγκεκριμένη με το hair care σου, αλλά σίγουρα αξίζει. Θα έχεις φανταστικά ξανθά μαλλιά που θα εντυπωσιάζουν!

 

Better not younger

 

Kérastase 

 

Moroccanoil

purple shampoo

 

Bumble and bumble

 

Olaplex

purple shampoo

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.