Home / Beauty  / Τα νέα αρώματα του Jo Malone είναι το must – have του φθινοπώρου

Τα νέα αρώματα του Jo Malone είναι το must – have του φθινοπώρου

Τα νέα αρώματα του Jo Malone είναι το must - have του φθινοπώρου
Η νέα σειρά αρωμάτων του Jo Malone είναι απλά σούπερ!

Τα δύο νέα αρώματα, Fig & Lotus Flower και το Cypress & Grapevine είναι τα απόλυτα must – have του Φθινοπώρου, καθώς όλο περηφάνια έρχονται να προστεθούν στη συλλογή με τα αρώματά μας και να μας κερδίσουν με το μεθυστικό τους άρωμα. 

 

Η νέα συλλογή του οίκου Jo Malone London είναι εμπνευσμένη από μυθικούς κρεμαστούς κήπους. Μπείτε στους αρχαίους Κρεμαστούς Κήπους. Μια χαμένη στιγμή στο χρόνο, επαναπροσδιορίστηκε στο παρόν για να εμπνεύσει δύο νέα αρώματα. Fig & Lotus Flower Cologne, φωτεινό και νόστιμο, και Cypress & Grapevine Cologne Intense, απαλό και ευγενές. Μαζί συλλαμβάνουν την αρωματική ουσία αυτής της μαγευτικής σκηνής.

 

 

Τα νέα αρώματα του Jo Malone είναι το must - have του φθινοπώρου

 

 

Τα νέα αρώματα του Jo Malone είναι το must - have του φθινοπώρου

 

 

Τα δύο νέα αρώματα, Fig & Lotus Flower και Cypress & Grapevine, με τα οποία εμπλούτισε τη συλλογή του ο οίκος είναι δύο νέες μαγικές δημιουργίες που αποτελούν μόνιμο μέρος της συλλογής για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2020 Lost in Wonder.

 

 

Δείτε το video της μυθικής καμπάνιας. 

 

 

 

www.jomalone.com

 

Φωτογραφίες: jomalone.com

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!