Home / Beauty  / Το English Pear & Freesia της Jo Malone εμπλουτίζεται!

Το English Pear & Freesia της Jo Malone εμπλουτίζεται!

H Jo Malone London εμπλουτίζει τη συλλογή English Pear & Freesia και σας καλεί να ανακαλύψετε τη μαγική της φρεσκάδα!

Το iconic και διαχρονικό άρωμα του οίκου Jo Malone London, English Pear & Freesia, είναι εμπνευσμένο από ανθόκηπους, που τους “λούζει” ο χρυσαφένιος ήλιος. Η αισθησιακή φρεσκάδα του King William Pear τυλίγεται σε ένα μπουκέτο από φωτεινές, λευκές φρέζιες, και καταλήγει σε ένα μοναδικό άγγιγμα. Το άρωμα ενισχύεται με ζεστές νότες από κεχριμπάρι, πατσουλί και ξύλο.

 

 

“Όπως πολλά από τα αρώματά του οίκου, έτσι και αυτό ξυπνάει τις αισθήσεις. Όταν το μυρίζεις, μεταφέρεσαι αμέσως σε έναν πλούσιο οπωρώνα, όπου οι ζουμεροί καρποί αναμειγνύονται μοναδικά με τα ανθισμένα λουλούδια.” μας αποκαλύπτει η Céline Roux, Global Head of Fragrance.

 

 

 

Ανακαλύψτε ξανά το English Pear & Freesia μέσα από μια συλλεκτική έκδοση. Διακοσμήστε την ατμόσφαιρα με το νέο Luxury Candle της συλλογής, που προσφέρει μια μοναδική νότα πολυτέλειας και μεταμορφώνει κάθε χώρο. Γνωρίστε έναν διαφορετικό τρόπο να φοράτε το αγαπημένο σας άρωμα, χάρη στη νέα, ανάλαφρη πούδρα σώματος, η οποία αφήνει μια διακριτική λάμψη στην επιδερμίδα.

 

 

Η σειρά συμπληρώνεται με επιλογές από αγαπημένες συλλογές του οίκου. Δημιουργήστε το δικό σας, μοναδικό σκηνικό στον χώρο σας με την English Pear & Freesia Home Collection, που περιλαμβάνει ένα Diffuser και το χαρακτηριστικό Home Candle με συλλεκτικό καπάκι, εμπνευσμένο από το σχήμα του αχλαδιού.

 

Ανανεώστε το καθημερινό σας ritual με τη συλλογή English Pear & Freesia Bath & Body. Επιπλέον, τα μοναδικά Body & Hand Wash και Body & Hand Lotion της σειράς συνοδεύονται από ένα συλλεκτικό display tray.

 

 

H συλλεκτική συλλογή English Pear & Freesia είναι διαθέσιμη στα καταστήματα Jo Malone London και περιλαμβάνει τα Fluted Bottle Edition Cologne (30ml 50ml 100ml),Scented Body Powder, Bath & Body Collection Home Collection και LuxuryCandle.

 

 Instagram: @JoMaloneLondon

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath