Home / Beauty  / Κρέμες σώματος με άρωμα που θα “μεθύσει” τον Βαλεντίνο σου

Κρέμες σώματος με άρωμα που θα “μεθύσει” τον Βαλεντίνο σου

valentines aroma body cream
Στις 14 Φεβρουαρίου φρόντισε το άρωμά σου να μείνει ανεξίτηλο, κάνοντας τη σωστή επιλογή κρέμας σώματος!

 

Με την μέρα του Αγίου Βαλεντίνου να βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής, σίγουρα θα θέλεις να δημιουργήσεις την τέλεια μέρα για σένα και το το ταίρι σου, ώστε να σας μείνει αξέχαστη! Με τι άλλο; Μα φυσικά με το άρωμα σου. Άλλωστε, οι αναμνήσεις που συνδέονται με τις μυρωδιές διατηρούνται ανεξίτηλες στη μνήμη μας σε αντίθεση με τις εικόνες, τους ήχους και τις γεύσεις. Παρακάτω, θα βρεις τις ιδανικές επιλογές σε κρέμες σώματος για την ημέρα των ερωτευμένων.

 

Να είσαι σίγουρη, πως με αυτές τις κρέμες σώματος, που μπορείς να βρεις στα καταστήματα του Mediterranean Cosmos, η ανάμνησή σου θα μείνει ανεξίτηλη!

 

Attica
 
Erre Due-Body Cream Amalfi Breeze

Η κρέμα σώματος Body Cream Amalfi Breeze είναι ιδανική τόσο γιατί θρέφει βαθιά την επιδερμίδα, όσο και για το αναζωογονητικό της άρωμα, εμπνευσμένο από τα εσπεριδοειδή της Ιταλικής Ριβιέρας με ζωηρές νότες από περγαμόντο, neroli, πράσινο τσάι και αέρινο musk. 

attica erre due body cream

Courtesy of Erre Due

 

Carnal Flower Body Butter

Η πλούσια υφή της μεταξένιας κρέμας Carnal Flower Body Butter είναι συνυφασμένη με πολύτιμα αρώματα και θρέφει την επιδερμίδα. Τα αισθησιακά λευκά άνθη της τουμπερόζας αποπνέουν μία σχεδόν σαρκική οσμή και ταυτόχρονα αποπνέουν τη φρεσκάδα του λουλουδιού και τη γαλακτώδη του γλυκύτητα.

Attica carnal body cream

Courtesy of Carnal

 

Korres

 

Γαλάκτωμα σώματος Βανίλια – Κανέλα

Αυτό το ενυδατικό γαλάκτωμα του Korres είναι πλούσιο σε αμυγδαλέλαιο και συνδυάζει ζεστές νότες κανέλας με άρωμα βανίλιας. Πέρα από το ακαταμάχητο άρωμά του, είναι και πλούσιο σε προβιταμίνη Β5, που ενισχύει και τονώνει την ελαστικότητα της επιδερμίδας.

Korres body cream

Courtesy of Korres

 

Victoria’s Secret

 

Cherry Elixir Fragrance Lotion

H Cherry Elixir Fragrance Lotion της Victoria’s Secret “δένει” στο άρωμά της λαχταριστά κόκκινα φρούτα με εθιστικές νότες από κρέμα αμυγδάλου, υγρό κεχριμπάρι και βανίλια μπέρμπον και υπόσχεται να παρασύρει οποιονδήποτε βρεθεί κοντά σας.

 

victoria secret body fragrance

Courtesy of Victoria Secret

 

The Body Shop

 

Coconut Body Lotion

Η βελούδινη ενυδατική κρέμα σώματος, που διαθέτει πλέον και vegan σύνθεση, είναι πλούσια σε ενυδατικούς παράγοντες, εμπλουτισμένη με βιολογικό παρθένο έλαιο καρύδας από τη Σαμόα. Θα λατρέψετε το υπέροχο καρπώδες άρωμα, αλλά και την πλούσια ενυδάτωση και την υπέροχη αίσθηση θρέψης στην επιδερμίδα σας.

 

body shop coconut

Courtesy of The Body Shop

 

The Drugstore
 
Lierac Body – Hydra +

Η σύνθεση της κρέμας είναι από πυρίτιο και εκχύλισμα ιβίσκου με τονωτικές και λειαντικές ιδιότητες. Επιπλέον, είναι εμπλουτισμένη με εκχύλισμα ροδιού. Το φρέσκο άρωμα, που αφήνει στο δέρμα σας, αποτελεί εγγύηση για την ημέρα των Ερωτευμένων.

The drugstore Lierac

Courtesy of Lierac

 

Apivita Pure Jasmin

Το γαλάκτωμα ενυδάτωσης Pure Jasmine της Apivita είναι εμπνευσμένο από τις αρχές της αρωματοθεραπείας. Περιποιείται το δέρμα, αφήνοντάς το απαλό και ελαστικό, ενώ προσφέρει μια πολυτελή αίσθηση ευεξίας χάρη στο ξεχωριστό άρωμα γιασεμιού.

 

apivita pure jasmine

Courtesy of Apivita

 

Sephora
 
Fenty Skin

Καθαρό και φρέσκο άρωμα εμπνευσμένο από πλούσια τροπικά φρούτα και άνθη. Πρόκειται για έναν εντυπωσιακό συνδυασμό τροπικών βουτύρων και εκχυλισμάτων που απλώνεται πανεύκολα στην επιδερμίδα. Το άρωμα της ενυδατικής κρέμας Fenty Skin θα κλέψει την παράσταση!

 

Sephora Fenty

Courtesy of Fenty Skin

 

Jo Malone Wood Sage & Sea Salt Body Creme

Η κρέμα σώματος περιέχει έλαια από σπόρους jojoba, κόκκους κακάο και γλυκό αμύγδαλο. Αυτή η αρμονία δημιουργεί ένα άρωμα δίχως προηγούμενο, που παράλληλα θρέφει και προστατεύει την επιδερμίδα, ενώ αγκαλιάζει το σώμα με μια ευωδιά από φρέσκο αέρα, θαλασσινό αλάτι και την ξυλώδη γήινη αίσθηση του φασκόμηλου.

 

jo malone

Courtesy of Jo Malone

 
Hermes Un Jardin Sur La Lagune

Η Body Lotion Un Jardin sur la Lagune αποπνέει ένα άρωμα φτιαγμένο από τις αναμνήσεις του αρωματοποιού της Hermès, Christine Nagel. Το Jardin sur la Lagune είναι ένας μυστικός κήπος, όπου η φύση διατηρεί τα δικαιώματά της. Τα ξυλώδη αρώματα αναμειγνύονται με τις λουλουδένιες νότες, ενώ ο άνεμος μεταφέρει μακριά τις αλμυρές νότες.

 

hermes

Courtesy of Hermes

 

[email protected]

“But how could you live and have no story to tell?” ― Fyodor Dostoevsky, White Nights