Home / Men  / Τα κομμάτια που δεν θα αποχωριστείς για το υπόλοιπο του καλοκαιριού!   

Τα κομμάτια που δεν θα αποχωριστείς για το υπόλοιπο του καλοκαιριού!   

κομμάτια
Μπορεί οι ημέρες να εξακολουθούν να παραμένουν ζεστές, ωστόσο αυτό δεν θα πρέπει να σε περιορίζει, όσον αναφορά στις στιλιστικές σου επιλογές! Δες, παρακάτω, 6 fashion items, ιδανικά για το υπόλοιπο του καλοκαιριού σου, αλλά και για τις αρχές τις επόμενης σεζόν! 

 

Ο πρώτος και κυριότερος κανόνας, που πρέπει να ακολουθείς στην ένδυσή σου.κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, είναι η άνεση. Αυτό, όμως, δε σημαίνει απαραίτητα ότι θα χάσεις και το προσωπικό σου στυλ. Μπορεί να έχουμε φτάσει σχεδόν στα μέσα του καλοκαιριού, ωστόσο ποτέ δεν είναι αργά να επενδύσεις σε νέα κομμάτια, τα οποία όμως θα παραμείνουν και στην φθινοπωρινή γκαρνταρόμπα σου! Το μυστικό είναι στο να «παίξεις» με διαχρονικά κομμάτια, τα οποία όχι μόνο θα εμπλουτίσουν την εικόνα σου,.αλλά θα γίνουν τα go-to items τόσο για το υπόλοιπο του καλοκαιριού σου, όσο και για τις αρχές της επόμενης σεζόν!

 

Ανακάλυψε 5+1 κομμάτια, που συνδυάζουν άνεση και πρακτικότητα, αλλά και που δεν θα μπορείς να αποχωριστείς για το υπόλοιπο του καλοκαιριού σου!

 

Oversized-fit sleeveless v-neck sweater, Hugo Boss

     

Printed cotton bowling shirt, Valentino

Pleat-detail cotton trousers, Polo Ralph Lauren

Τα κομμάτια

Καπέλο Baseball σε χακί χρώμα, Zadig&Voltaire

Τα κομμάτια

Χακί γυαλιά ηλίου, Diesel  

Unisex ανατομικά clogs με ρυθμιζόμενη αγκράφα, GENUINS 

Τα κομμάτια

 

Κεντρική φωτογραφία: @magnus

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada