Home / Men  / Grooming  / Πώς να περιποιηθείς το δέρμα σου μετά τη θάλασσα

Πώς να περιποιηθείς το δέρμα σου μετά τη θάλασσα

δέρμα σου
Ο ήλιος και η θάλασσα τείνουν να αφυδατώνουν την επιδερμίδα. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός με τα προϊόντα που θα επιλέξεις, για να περιποιηθείς το δέρμα σου μετά από την παραλία. Δες, παρακάτω, μερικές συμβουλές, οι οποίες θα σε βοηθήσουν να αποκαταστήσεις το δέρμα σου μετά τη θάλασσα.

 

Σίγουρα θα έχεις παρατηρήσει ότι το καλοκαίρι η επιδερμίδα σου τείνει να είναι πιο αφυδατωμένη,.σε σύγκριση με τις υπόλοιπες εποχές του χρόνου. Αυτό δεν είναι τυχαίο. Ο ήλιος, η ξηρή ατμόσφαιρα, καθώς και το αλάτι της θάλασσας επιβαρύνουν την επιδερμίδα του προσώπου σου. Για αυτόν τον λόγο, είναι σημαντικό να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός και να προσαρμόσεις την ρουτίνα περιποίησής.σου με βάση τις ανάγκες που έχει το δέρμα σου.

 

Έχοντας στον νου σου ότι το δέρμα σου αφυδατώνεται και γίνεται ευαίσθητο, εξαιτίας της ηλιακής ακτινοβολίας,.είναι σημαντικό να επιλέξεις προϊόντα που θα είναι απαλά για την επιδερμίδα σου και θα αποκαταστήσουν την υγρασία στο πρόσωπό σου.

 

 

Ξεκίνησε με ένα ελαφρύ gel καθαρισμού με υαλουρονικό οξύ, το οποίο θα σε ενυδατώσει και δεν θα απομακρύνει τα απαραίτητα έλαια της επιδερμίδας σου. Έπειτα, συνέχισε με ένα ενυδατικό serum, το οποίο θα επαναφέρει την υγρασία στην επιδερμίδα σου. Τέλος, επέλεξε μία ενυδατική κρέμα με καταπραϋντικά συστατικά,.τα οποία θα σε ανακουφίσουν από τυχόν καψίματα.

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada