Home / Cozyhome  / Ταξιδεύοντας με τις νέες συλλογές της Tribù

Ταξιδεύοντας με τις νέες συλλογές της Tribù

Με τις νέες συλλογές της Tribù μεταφερόμαστε σε ηλιόλουστα σκηνικά, ταξιδεύοντας από τη Νότια Ευρώπη έως τη Βόρεια Αφρική!

Η Tribù μάς καλέι να βιώσουμε όμορφες στιγμές σε εξωτερικούς χώρους, ταξιδεύοντας με τις νέες συλλογές της για το 2024. Οι καινοτόμες δημιουργίες από τους σχεδιαστές Christophe Delcourt, Ilia Eckardt και Marc Merckx περιλαμβάνουν μεγάλα τραπέζια φαγητού, καρέκλες σε οργανικά σχήματα, πλεκτά πουφ εξωτερικού χώρου και  νέα στοιχεία της εμβληματικής συλλογής Pure, που συνδυάζουν την κομψότητα με τη λειτουργικότητα.

 

 

 

Suro by Christophe Delcourt

Η δεξιοτεχνία των υλικών και των καμπυλών χαρακτηρίζει πραγματικά τη συλλογή Suro του Christophe Delcourt, η οποία ενσωματώνει τη συμβίωση ενός συμπαγούς καθίσματος από ξύλο ή αλουμίνιο και την πλέξη του με πλεκτό σχοινί.

 

Ο εκλεπτυσμένος συνδυασμός υλικών δημιουργεί ένα άνετο και φιλόξενο κάθισμα σαν κουκούλι που θυμίζει κάτι από πέταλα λουλουδιών. Το πλαίσιο από ξύλο ή αλουμίνιο προσθέτει απλότητα και στιβαρότητα στη δομή του καθίσματος, ενώ η ύφανση της στρογγυλής πλάτης από ίνες παρέχει απόλυτη άνεση. Η προσέγγιση του Delcourt μοιάζει με αυτή γλύπτη, που συνδυάζει τέλεια τη φόρμα και τη λειτουργία, για να δημιουργήσει ένα διαχρονικό εκλεπτυσμένο σχέδιο.

 

 

Η συλλογή Suro ανταποκρίνεται αβίαστα στις απαιτήσεις ενός μεταβαλλόμενου τρόπου ζωής για υπαίθρια ζωή. Μασίφ ορθογώνια πηχάκια από ξύλο τικ σε διαφορετικά πλάτη χαρακτηρίζουν τη νέα τραπεζαρία Suro, επιβεβαιώνοντας τη δυναμική και σύγχρονη σχεδίασή της. Αυτή η πρωτοποριακή ιδέα τραπεζιού διατίθεται σε δύο μήκη. Η σύνδεση πολλών τραπεζιών μαζί με προφίλ ορείχαλκου υψηλής ποιότητας, διευκολύνει τις ατελείωτες δυνατότητες επέκτασης και πραγματικά βελτιώνει μια εξαιρετική εμπειρία εξωτερικού χώρου.

 

 

PURE by Andrei Munteanu

Η συλλογή PURE by Andrei Munteanu είναι η επιβεβαίωση ότι η αληθινή απλότητα προσφέρει άπειρη ευελιξία. Η γλυπτική οικογένεια Pure το αποτυπώνει με τον πιο εκλεπτυσμένο και έξυπνο τρόπο,.προσθέτοντας πολυτελή στοιχεία στην ποτέ ξεπερασμένη κληρονομιά της.

 

Ο Pure Sofa είναι ένας αρθρωτός καναπές εξωτερικού χώρου,.που αποτελείται από πέντε στοιχεία τα οποία συνδυάζονται εύκολα σε σετ σαλονιού της αρεσκείας σας. Ο καναπές είναι κατασκευασμένος από ξύλο τικ υψηλής ποιότητας από ινδονησιακές φυτείες,.ενώ τα μαξιλάρια είναι διαθέσιμα σε δύο διαφορετικά σχέδια, από πολυτελή υφάσματα εξωτερικού χώρου.

 

 

Η Pure cabana είναι η πιο σοφιστικέ προσθήκη στην οικογένεια Pure. Μαζί με τις συρόμενες πλαϊνές κουρτίνες, η πλάτη και η οροφή από ύφασμα Sunscape,.διευκολύνουν τη λήψη της ηλιοφάνειας και της σκιάς σύμφωνα με τις προσωπικές διαθέσεις. Το πανέμορφο ανάκλιντρο μπορεί εύκολα να προστεθεί με διάφορα βοηθητικά τραπεζάκια,. διατηρώντας τα χρήσιμα αντικείμενα σε κοντινή απόσταση.

 

 

OTTO by Marc Merckx

Η συλλογή Otto εμπνεύστηκε από ένα ρυθμικό μοτίβο “κορδέλας”, που συναντάται συχνά στους πάγκους των ιταλικών μπαρ από τη δεκαετία του ’40. Χρησιμοποιώντας ένα απλό στοιχείο βάσης, διατηρεί σημαντικά το πολύτιμο ξύλο τικ. Όπως οι αρχαίοι αρχιτεκτονικοί πυλώνες,.οι δύο στιβαρές αλλά κομψές βάσεις υποστηρίζουν μια πλωτή ορθογώνια επιτραπέζια επιφάνεια, διαθέσιμη σε κεραμική και φυσική τραβερτίνη,.κάνοντας τον ανθεκτικό και διαχρονικό σχεδιασμό του ευέλικτο σε πολλές εξωτερικές συνθήκες.

 

 

MAI by Ilia Eckardt

Η οργανική δομή της  πλεκτής συλλογής Mai.πηγάζει από τη σχεδιαστική φιλοσοφία της δημιουργίας έντονης σύνδεσης μεταξύ ανθρώπων και φύσης, ενσωματώνοντας στοιχεία της φύσης στο σχέδιο. Η σύγχρονη προσέγγιση του σχεδιαστή Ilia Eckardt στις παραδοσιακές τεχνικές πλεξίματος.έχει ως αποτέλεσμα αυτή την εκλεπτυσμένη υφή, εμπνευσμένη από φύλλα, που επιδεικνύει τον πειραματισμό στον σχεδιασμό του.

 

 

 

www.tribu.com

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath