Home / Cozyhome  / Cozy Meets  / Στον πολύχρωμο κόσμο της Κit Kemp!

Στον πολύχρωμο κόσμο της Κit Kemp!

H Κit Kemp έχει δημιουργήσει έναν κολοσσό του design, ο οποίος περιλαμβάνει τον σχεδιασμό υφασμάτων, αρωμάτων και οικιακών ειδών.

Η Kit Kemp έχει καταφέρει να αποκτήσει μια στέρεη,.διεθνώς αναγνωρισμένη φήμη, όχι μόνο για τους μοναδικούς εσωτερικούς χώρους των ξενοδοχείων της,.ως Ιδρύτρια και Δημιουργική Διευθυντύντρια των Firmdale Hotels και του Kit Kemp Design Studio, αλλά και ως επιτυχημένη σχεδιάστρια υφασμάτων, αρωμάτων και οικιακών ειδών,. ως συγγραφέας και σημαντική εκπρόσωπος της βρετανικής  χειροτεχνίας και γλυπτικής.

 

Το Kit Kemp Design Studio είναι διάσημο πια για την πρωτότυπη και μοναδική προσέγγισή του στον σχεδιασμό. ξενοδοχείων και κατοικιών, δημιουργώντας χώρους γεμάτους φαντασία και χρώμα.

 

 

 

Η Kit Kemp έχει συνεργαστεί με κορυφαία παγκόσμια brand σχεδιασμού όπως Wedgwood, Wilton Carpets, Andrew Martin, Anthropologie, Christopher Farr, Chelsea Textiles,.Fine Cell Work, Porta Romana και Annie Selke, δημιουργώντας συλλογές όπως επιτραπέζια σκεύη, αρώματα, έπιπλα, υφάσματα, ταπετσαρίες, χαλιά και φωτισμός.

 

Το 2012 η ​​Kit δημοσίευσε το πρώτο της βιβλίο, “A Living Space” που ακολουθεί ένα εμπνευσμένο προσωπικό “ταξίδι” στους  χώρους που έχει σχεδιάσει. Ακολούθησε ένα δεύτερο βιβλίο,.το “Every Room Tells A Story”, το “Design Thread”, αλλά και το “Kit Design Secrets” που κυκλοφόρησε τον Μάιο του 2021. 

 

Έχει κερδίσει πολλά βραβεία για τα σχέδιά της, όπως το Andrew Martin International Interior Designer of the Year, House & Garden’s Hotel Designer of the Year,.The Crown Estate’s Urban Business Award και CN Traveller’s Best Hotel in the World for Design.

 

 

 

 

 

Το 2017  λάνσαρε το Shop Kit Kemp ένα ηλεκτρονικό κατάστημα με μια σειρά προϊόντων από την ίδια και την ομάδα σχεδιασμού της. Την άνοιξη του 2019.η Kit ξεκίνησε μια αποκλειστική συνεργασία με το πολυκατάστημα της Νέας Υόρκης, Bergdorf Goodman. Το Loft στον έβδομο όροφο μετατράπηκε σε “The World of Kit Kemp” με τις συλλογές.της από έπιπλα, υφάσματα, αρώματα και αξεσουάρ σπιτιού να συγκεντρώνονται για πρώτη φορά.

 

Επιπλέον, η Kit Kemp είναι διαχειρίστρια τωςν φιλανθρωπικών οργανισμών. Fine Cell Work και Heritage of London Trust.

 

 

kitkemp.com 

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath