Home / Fashion  / Ταιριάζει το peach fuzz στον χειμώνα; Ας το ανακαλύψουμε!

Ταιριάζει το peach fuzz στον χειμώνα; Ας το ανακαλύψουμε!

peach

Το peach fuzz αποτελεί το χρώμα της χρονιάς σύμφωνα με την Pantone! Μπορούμε να το φορέσουμε κάθε εποχή;

 

Όλο και περισσότεροι κανόνες της μόδας σπάνε. Ένα από τα στερεότυπα που μπορεί να ίσχυαν παλαιότερα ήταν ότι τα ορισμένα χρώματα είναι “κατάλληλα” μόνο για μία συγκεκριμένη εποχή. Ευτυχώς πλέον κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Φορούμε όλα τα χρώματα κάθε εποχή και η διαφορά με το αν το outfit είναι at season κρύβεται στο ύφασμα, τις γραμμές και το styling. Με μία πρώτη ματιά θα λέγαμε ότι το peach fuzz ταιριάζει μόνο σε άνοιξη και καλοκαίρι. Ωστόσο, μπορείτε να το φορέσετε όποτε θέλετε, ακόμα και στις τόσο κρύες ημέρες που διανύουμε.

 

Συγκεντρώσαμε μερικά κομμάτια που το αναδεικνύουν για να δείτε πόσο όμορφα ταιριάζει το peach fuzz κάθε εποχή του χρόνου. Σκεφτείτε πόσο εκπληκτικά θα δέσει με το καφέ, το μαύρο, το λαδί και το royal blue. Ο ουδέτερος τόνος του το κάνει να συνδυάζεται εύκολα με αποχρώσεις και prints. Δείτε το σαν ένα καμβά που μπορείτε να προσθέσετε πιο εύκολα τα πιο εκκεντρικά και bold pieces σας. Δείτε το σαν ένα καμβά που μπορείτε να προσθέσετε πιο εύκολα τα πιο εκκεντρικά και bold pieces σας.

 
Από εμάς το peach fuzz είναι ναι! Για εσάς;

H&M

Victoria Beckham

Alex Perry

peach

Alex Perry

peach

Balmain

Nike

peach

Diesel

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.