Home / Family  / Πώς να γιορτάσετε υπέροχα το τριήμερο στην Αθήνα!

Πώς να γιορτάσετε υπέροχα το τριήμερο στην Αθήνα!

τριήμερο

Δύο καταπληκτικές παιδικές εκδηλώσεις στην Αθήνα, από το πολιστικό ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, σάς περιμένουν το τριήμερο!

 

Βάλτε τις μάσκες και τις αποκριάτικες στολές σας και ελάτε την.Κυριακή 17 Μαρτίου στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος! Θα μεταφερθείτε σε ένα κόσμο ονείρων και ηρώων! Ζωντανή μουσική, παρέλαση κρουστών, εργαστήρια, μασκαράδες, κέφι και φαντασία στήνουν την πιο εκπληκτική γιορτή! Η γνώριμη πολυπολιτισμική μπάντα κρουστών Bioco Swinguiera μεταφέρει την εκρηκτική ενέργειά της με τους βραζιλιάνικους ρυθμούς της σε διάφορα σημεία του πάρκου. Και δεν είναι οι μόνοι! Οι Jaquar Bombs διασκευάζουν διαχρονικές επιτυχίες που όλοι αγαπήσαμε και κάνουν αυτή τη γιορτή ακόμα πιο ξέφρενη! Τριήμερο.

Και αφού γιορτάσετε την Κυριακή της Αποκριάς με τον καλύτερο τρόπο, ήρθε και η στιγμή για την ημέρα της Καθαράς Δευτέρας. Το Κέντρο Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος κλείνει το τριήμερο γιορτάζοντας τα Κούλουμα, με τραγούδια και χορούς από όλες τις περιοχές του Ελληνισμού. Ο καθηγητής εθνομουσικολογίας Λάμπρος Λιάβας επιμελείται και παρουσιάζει ένα πανόραμα της ελληνικής μουσικής και χορευτικής παράδοσης. Η μπάντα της Φλώρινας και των αδελφών Βαλκάνη και το μουσικό σχήμα.Επτάσημο, μαζί με τους λυράρηδες Ηλίας Υφαντίδης και Μανώλης Μπουνταλάκης, συμπληρώνουν το μουσικό σχήμα! Απόκριες.

 

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε και στο official site του Ιδρύματος! Να έχετε ένα εκπληκτικό τριήμερο! ίδρυμα.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.