Home / Fashion  / Πώς θα απογειώσεις το outfit της πρωτοχρονιάς!

Πώς θα απογειώσεις το outfit της πρωτοχρονιάς!

πρωτοχρονιάς
Λίγες ημέρες πριν αποχαιρετήσουμε το 2023, σου δίνουμε τις πιο χρήσιμες στιλιστικές συμβουλές για να κάνεις την πιο εντυπωσιακή εμφάνιση στο ρεβεγιόν της πρωτοχρονιάς.

 

Εκτός από το εντυπωσιακό φόρεμα, σετ ή κοστούμι που έχεις επιλέξει για το ρεβεγιόν της πρωτοχρονιάς,.αυτή η ιδιαίτερη περίσταση χρειάζεται κάτι ακόμα πιο φαντασμαγορικό. Αν αναζητάς τρόπους για να αναβαθμίσεις την εορταστική σου εμφάνιση,.τα παρακάτω tips θα σε βοηθήσουν να τραβήξεις όλα τα βλέμματα!

 

Χρυσό και ασημί: The perfect combo

Τα metallics και οι παγέτες σε ασημί χρώμα είναι ένα από τα μεγαλύτερα trends του χειμώνα. Αν το εορταστικό σου look βασίζεται στις ασημί αποχρώσεις, δοκίμασε να το απογειώσεις με χρυσά αξεσουάρ, όπως τσάντες, παπούτσια και κοσμήματα.

 

Photo credits: Rosie HW

 
Statement κοσμήματα

Τα statement κοσμήματα μπορούν να απογειώσουν ακόμα και την πιο basic εμφάνιση. Αν, λοιπόν, έχεις επιλέξει το all time classic little black dress, δοκίμασε να το συνδυάσεις με μεγάλα αξεσουάρ, όπως χρυσά σκουλαρίκια, κολιέ και βραχιόλια.

 

Photo credits: Elsa Hosk

 
Statement bags

Μία ακόμα εύκολη επιλογή, που θα κάνει upgrade το festive look για το ρεβεγιόν είναι οι statement bags, οι οποίες-όπως και τα κοσμήματα- θα μεταμορφώσουν εξ’ ολοκλήρου την εμφάνισή σου.

 

Photo Credits: Izi Angus

 
Γούνες

Οι συνθετικές γούνες έκαναν δυναμικό come back αυτόν τον χειμώνα, προσφέροντάς την τέλεια επιλογή για το outfit της πρωτοχρονιάς! Μακριές, κοντές, μαύρες ή καφέ, όποια γούνα και αν επιλέξεις σίγουρα θα τραβήξεις όλα τα βλέμματα.

 

πρωτοχρονιάς

Photo Credits: Hanna Schonberg

 

Εσύ με τι look θα καλωσορίσεις το 2024;

 

Κεντρική φωτογραφία: @vzux/Instagram

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada