Home / Fashion  / Celebrity Style  / Τα 10+1 style icons της χρονιάς!

Τα 10+1 style icons της χρονιάς!

Ποιες επώνυμες αναδείχθηκαν σε style icons της χρονιάς; Συγκεντρώσαμε σε μία λίστα αυτές που μας ενέπνευσαν στιλιστικά!

 

Οι fashion editors- Χριστίνα Μάη και Μαρία Ταυρίδου- έκαναν μία fashionable αναδρομή στο 2023 και παρουσιάζουν τα style icons της χρονιάς!

 
Margot Robbie

Χωρίς αμφιβολία η Margot Robbie πραγματοποιήσε το πιο στιλάτο press tour στην ιστορία του κινηματογράφου. Ο τρόπος που έκανε recreation μερικά από τα πιο iconic outfits της Barbie ήταν άκρως επιτυχημένος και fun!

Μαρία

 

Χριστίνα

 

Beyoncé

Μέσα σε 56 shows, η Beyoncé φόρεσε περίπου 150 διαφορετικά και φανταστικά outfits! Δημιούργησε το πιο fashionable μουσικό tour, μέσα από εμφανίσεις που κόβουν την ανάσα, μαγεύοντας κάθε fan και μη!

Μαρία

 

Χριστίνα

 

Zendaya

Η ηθοποιός είναι γνωστή για τις red carpet εμφανίσεις της. Κάθε φορά που παρευρίσκεται σε κάποιο event μένουμε άναυδοι με τα looks της! Κατατάσσεται πάντα στις πιο καλοντυμένες και μας κάνει να ανυπομονούμε για τις επόμενες εμφανίσεις.

Μαρία

https://www.instagram.com/p/CxyLNfJITbL/

 

Χριστίνα

 

Dua Lipa

Ένα από τα πιο cool και sexy it girls του Hollywood. Η Dua Lipa έχει καταφέρει να αποκτήσει μία ξεχωριστή θέση στον κόσμο της μόδας. Μάλιστα, φέτος δημιούργησε από κοινού μία συλλογή με τη Donatella Versace.

Μαρία

https://www.instagram.com/p/CukJJZGsa-I/

 

Χριστίνα

https://www.instagram.com/p/Cur3fiHMvOG/?img_index=1

 

Michelle Υeoh

Από τα 90s μέχρι και σήμερα, η ηθοποιός έχει αποδείξει ότι το στυλ δεν έχει ηλικία! Με κάθε της εμφάνιση στο κόκκινο χαλί φέρνει μία ξεχωριστή λάμψη! 

Μαρία

 

Χριστίνα

 

Rihanna 

Το 2023 η Rihanna αποθέωσε το maternity style, κάνοντάς μας να περιμένουμε με ανυπομονησία κάθε της outfit. Από το Met Gala, την total red εμφάνιση στο Super Bowl, μέχρι και τα streetwear looks της με τον ASAP Rocky, η Rihanna απέδειξε ότι αξίζει μία θέση στη λίστα με τα style icons αυτής της χρονιάς! 

Μαρία

 

Χριστίνα

 

Kim Kardasian 

Πιο ανανεωμένη από ποτέ, η Kim Kardashian έκανε αναμφισβήτητα μερικές από τις καλύτερες εμφανίσεις για το 2023, αναδεικνύοντας με τον πιο stylish τρόπο τη θηλυκότητά της. 

Μαρία

 

Χριστίνα

 

Elsa Hosk

Η Elsa Hosk δε θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα με τα style icons της χρονιάς, καθώς μας εμπνέει συνεχώς τόσο με τις καθημερινές της εμφανίσεις, όσο και με τα glam outfit που επιλέγει.

Μαρία

 

Χριστίνα

 

Jodie Smith 

Δεν είναι τυχαίο που η Jodie Smith βρίσκεται πάντοτε ανάμεσα στις πιο καλοντυμένες στα red carpets και events. Με τις φετινές fashion forward εμφανίσεις της κατάφερε να ξεχωρίσει, λαμβάνοντας μία θέση στις best dressed για το 2023.

Μαρία

 

Χριστίνα

 

Anya Taylor-Joy 

Με τις εμφανίσεις της να μοιάζουν λες και έχει βγει από παραμύθι, η Anya Taylor-Joy έδωσε φέτος το δικό της αποτύπωμα στο κόκκινο χαλί, κάνοντάς μας να αναμένουμε κάθε της fashion επιλογή. 

Μαρία

 

Χριστίνα

 

Florence Pugh 

Press tours, events και κόκκινα χαλιά απέδειξαν ότι η Florence Pugh, εκτός από μία ταλαντούχα ηθοποιός, είναι μία σύγχρονη και δυναμική γυναίκα με προσωπικότητα, που ξέρει πώς να εντυπωσιάζει σε κάθε περίσταση. 

Μαρία

 

Χριστίνα

 

All photos source Instagram

[email protected]

Your Premium Lifestyle Digital Destination! Do you feel the VIBE?