Home / Fashion  / Celebrity Style  / Πώς αποχαιρέτησαν οι celebrities το 2023;

Πώς αποχαιρέτησαν οι celebrities το 2023;

οι celebrities
Μπορεί η πιο glamorous εβδομάδα του χρόνου να έχει φτάσει στο τέλος της, ωστόσο εμείς συνεχίζουμε να βρισκόμαστε σε εορταστική διάθεση, με τις festive εμφανίσεις των διασήμων να παρατείνουν για λίγο ακόμα τη λάμψη των εορτών. Πώς γιόρτασαν οι celebrities τα Χριστούγεννα και πώς υποδέχθηκαν τη νέα χρονιά;

 

Διανύοντας τη δεύτερη ημέρα του χρόνου, κάνουμε ένα εορταστικό throw back στις πιο λαμπερές εμφανίσεις των celebrities! Ποιες κατάφεραν να ξεχωρίσουν; οι celebrities

 

Kim Kardashian

Μέσα στην εβδομάδα των Χριστουγέννων, η οικογένεια των Kardashian απέδειξε ότι το glam των εορτών είναι το στοιχείο τους, με την Kim Kardashian να έχει επιλέξει το πιο εντυπωσιακό φόρεμα από τον οίκο Mugler.

 

οι celebrities

 

Kendall Jenner

Με τη σειρά της, η Kendall Jenner γιόρτασε τα Χριστούγεννα με ένα μαύρο maxi φόρεμα με γούνα.

 

 

Elsa Hosk

Το μοντέλο και επιχειρηματίας Elsa Hosk αποχαιρέτησε το 2023 με τον πιο minimal τρόπο. Για την πρώτη ημέρα του νέου έτους επέλεξε ένα total black σύνολο, το οποίο συνδύασε με χρυσά κοσμήματα.

 

οι celebrities

 

Dua Lipa

Για να υποδεχθεί το νέο έτος, η Dua Lipa επέλεξε και εκείνη ένα μαύρο maxi φόρεμα, αποδεικνύοντας με επιτυχία ότι το “less is more”.

 

 

Beyonce

Η Beyonce αποχαιρέτησε το 2023 με ένα tweed σετ, συνδυάζοντάς το με έναν λευκό κορσέ και λευκές γόβες και μία mini bag, δημιουργώντας το ιδανικό outfit για την ημέρα της πρωτοχρονιάς.

 

οι celebrities

 

 

Ποια εμφάνιση σού άρεσε περισσότερο; 

 

Κεντρική φωτογραφία: @kimkardashian/Instagram 

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada