Home / Cozyhome  / Πρωτοχρονιάτικο art de la table για ένα άψογο δείπνο!

Πρωτοχρονιάτικο art de la table για ένα άψογο δείπνο!

Mια ανάσα πριν την αλλαγή του χρόνου, στήστε το πιο όμορφο πρωτοχρονιάτικο τραπέζι, σύμφωνα με τις τάσεις του art de la table για ένα τέλειο δείπνο!

Eίστε έτοιμοι για το πιο όμορφο πρωτοχρονιάτικο δείπνο; Το 2024 καταφτάνει και μπορείτε να υποδεχτείτε με ένα υπέροχο γεύμα μαζί με τους αγαπημένους σας! 

 

Φυσικά, η περίσταση χρειάζεται μια παραπάνω προετοιμασία και φροντίδα, αλλά αυτό ακριβώς είναι που θα κάνει αυτό το τραπέζι τόσο υπέροχο!

 

Ακολουθούν μικρά tips και ιδέες για τη σωστή οργάνωση του πρωτοχρονιάτικου τραπεζιού, γύρω από το οποίο θα συγκεντρωθούν όσοι αγαπάτε, για να υποδεχτείτε μαζί τη νέα χρονιά! 
 
Natural beauty

Το μυστικό βρίσκεται πάντα στην απλότητα και η φύση μας δίνει την ευκαιρία να “εκμεταλλευτούμε” τις ομορφιές της. Το έλατο γίνεται το βασικό στοιχείο του τραπεζιού, είτε ως σουπλά σε μεγαλύτερη επιφάνεια,.ως στεφάνι για το centerpiece, αλλά και σαν μια μικρή πινελιά σε κάθε πιάτο. Μπορείτε να φτιάξετε μικρά στεφανάκια, να τα δέσετε με μία λεπτή. κορδέλα και τόσο απλά να τα τοποθετήσετε στα πιάτα των καλεσμένων σας!

 

 

Say my name!

Eίναι σημαντικό για κάθε καλεσμένο να γνωρίζει ποια είναι η θέση του στο στραπέζι,.ώστε να μη χαθεί χρόνος και να μη δημιουργηθούν… παρεξηγήσεις. Κάντε λιγάκι πιο ευφάνταστο τον τρόπο που θα γράψετε το όνομά του,.τοποθετώντας το καρτελάκι του πάνω σε ένα κουκουνάρι ή δένοντάς το σε ένα ξύλο κανέλας. 

 

 

Νordic minimalism

Aν είστε λάτρεις του μινιμαλισμού, τότε το σκανδιναβικό στυλ είναι αυτό που σας ταιριάζει για το πρωτοχρονιάτικο τραπέζι. Ένα μονόχρωμο, λινό τραπεζομάντιλο σε γήινη απόχρωση,.λευκά σερβίτσια και κεριά, καρποί της φύσης ως κεντρικά στοιχεία, αλλά και διακοσμητικά από χαρτί craft,.ολοκληρώνουν το δικό σας αγαπημένο σκηνικό.

 

 

Simple crafts

Δεν χρειάζεστε περίτεχνα διακοσμητικά για να δημιουργήσετε τη ζητούμενη γιορτινή ατμόσφαιρα. Αρκούν διάφανα γυάλινα μπουκάλια,.λίγα κλάδια από έλατο και λευκά κεριά, για να φτιάξετε τα δικά σας μοναδικά κηροπήγια, εύκολα και γρήγορα. Κυρίως, όμως, υπέροχα στην απλότητά τους!

 

 

Α little twist!

Για εσάς που προσέχετε την κάθε λεπτομέρεια, κάντε τη διαφορά με ένα ιδιαίτερο δέσιμο στις πετσέτες φαγητού,.όπως για παράδειγμα σε σχήμα έλατου. Ακολουθεί ένας από τους τρόπους για να το πετύχετε!

 

Ηome is a feeling

Γιορτές σημαίνει “σπίτι”, “οικογένεια”, “θαλπωρή”. Η έννοια του σπιτιού παίρνει θέση ως κεντρικό διακοσμητικό στοιχείο πάνω στο γιορτινό τραπέζι. Τα μικρά, λευκά διακοσμητικά σπιτάκια είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις.και ισχύει “όσο πιο πολλά τόσο το καλύτερο”. Τοποθετήστε τα κατά μήκος του τραπεζιού, μαζί με γιρλάντες από έλατο ή ευκάλυπτο.

 

 

Τartan love

Ήταν, είναι και θα είναι το πιο γιορτινό, χειμερινό μοτίβο όλων των εποχών. Το tartan εκπέμπει όλα όσα ζητάμε για μία ζεστή και cozy ατμόσφαιρα. Επιλέξτε το για το τραπεζομάντιλο ή τις πετσέτες φαγητού.και συνδυάστε το με βαθιές αποχρώσεις στην υπόλοιπη διακόσμηση.

 

A pop of color!

Oι νέες τάσεις αγαπούν τα έντονα χρώματα στο γιορτινό τραπέζι. Επιλέξτε πολύχρωμα κεριά, πετσέτες φαγητού, διακοσμητικές μπάλες κ.ά, μπλέκοντάς τα δημιουργικά για ένα happy αποτέλεσμα!

 

 

Back to black

Και από το έντονο χρώμα πίσω στο πάντα διαχρονικό μαύρο… Κι αν σας φαίνεται “σκληρή” επιλογή για ένα γιορτινό τραπέζι,.σας λέμε ότι μπορεί να δείξει πολύ όμορφο σε μικρές λεπτομέρειες, συνδυαστικά με το πράσινο, σε κεριά και υφάσματα. Μαύρες βελούδινες κορδέλες σε κάθε πιάτο ή κρεμασμένες.στον κεντρικό πολυέλαιο δίνουν μια extra glam πινελιά.

 

 

Red and pink

O συνδυασμός κόκκινου και ροζ είναι ένας από τους πιο αγαπημένους του 2023 -τον είδαμε και σε ρούχα- και δημιοτργεί ένα γλυκό αποτέλεσμα, σαν καραμέλα! Σκέφτεστε κάτι πιο όμορφο για το πρωτοχρονιάτικο τραπέζι;

 

 

Have a stylish and happy 2024!

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath