Home / Cozyhome  / Cozy Meets  / Η Franke Hellas συμμετείχε στο The Architect Show 2023

Η Franke Hellas συμμετείχε στο The Architect Show 2023

Franke Hellas

Η Franke Hellas συμμετείχε στο The Architect Show 2023, που πραγματοποιήθηκε στις 8 & 9 Δεκεμβρίου στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, και ενθουσίασε το κοινό με τη νέα σειρά Mythos Blackline.

 

Το εντυπωσιακό περίπτερο της FRANKE προσέλκυσε το κοινό, το οποίο ενημερώθηκε για τις νέες σειρές και τα λανσαρίσματα των ηλεκτρικών συσκευών, νεροχυτών και μπαταριών, με τη σειρά Mythos Blackline να κεντρίζει την προσοχή και τις εντυπώσεις των επισκεπτών.

 

Franke Hellas tAsh

Γιώργος Τσακωνάκης, Sales Manager Franke | Αριάδνη Σωτηροπούλου, Managing Director Franke | Τζούλια Νικολιδάκη, Owner Centro Kitchen | Τάσος Μόκας, Commercial Director Centro Kitchen

Αριάδνη Σωτηροπούλου Managing Director Franke | Γιώργος Λεβεντάκης CEO & Founder Gruppo Cuccine

Ελένη Μαργέτη, Commercial Assistant Franke | Αριάδνη Σωτηροπούλου, Managing Director Franke | Τζίνα Κελέση, Key Account Manager Franke | Γιάννης Σουμαλάς, Sales Representative Franke

Franke Hellas

Παναγιώτης Τόμπρας, Αρχιτέκτονας | Ελένη Αντωνιάδου, Μanaging Director Brainstorm

Κωνσταντίνος Ταμβακάκης, Sales Representative Franke | Ελένη Μαργέτη, Commercial Assistant Franke

Franke Hellas

Νίκος Τριβάρας, Key Account Manager Franke

 

Όπως ανέφερε η Γενική Διευθύντρια της Franke Hellas, Αριάδνη Σωτηροπούλου:

«Συμμετέχοντας για δεύτερη χρονιά στο “The Architect Show”, στόχος μας ήταν να παρουσιάσουμε τις καινοτόμες λύσεις και τα ολοκληρωμένα συστήματα που προσφέρουμε, ειδικά σχεδιασμένα για αρχιτέκτονες και designers. Βασιζόμαστε πάντα στη φιλοσοφία των καινοτόμων λύσεων και εμπνεόμαστε από τις σύγχρονες αρχιτεκτονικές τάσεις και τις ανάγκες της αγοράς, ανταποκρινόμαστε πλήρως στις νέες προκλήσεις και το μέλλον του κατασκευαστικού κλάδου. Η ένθερμη ανταπόκριση στα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, αναγνωρίζοντας την υψηλή μας τεχνογνωσία και την ικανότητά μας να προτείνουμε καινοτόμες λύσεις, μας δυναμώνει να συνεχίσουμε να πρωτοπορούμε, να συνεχίσουμε να εξελισσόμαστε με τον ίδιο τρόπο, προσφέροντας υψηλού επιπέδου λύσεις στους τομείς της αρχιτεκτονικής και του σχεδιασμού.»

 

Η σειρά Mythos Blackline

Η Mythos Blackline της FRANKE αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη σειρά λύσεων κουζίνας για κάθε λάτρη της μαγειρικής δημιουργίας. Σε έναν κόσμο όπου οι εξατομικευμένες εμπειρίες εκτιμώνται ιδιαίτερα,.οι λάτρεις της κουζίνας αναζητούν χώρους διαβίωσης που αντικατοπτρίζουν την προσωπικότητά τους.και ενισχύουν τις σχέσεις τους.

Μια αξιοσημείωτη τάση στον σχεδιασμό της κουζίνας είναι η άνοδος των μαύρων κουζινών,.που χαρακτηρίζεται από την έμφαση στη δημιουργία ενός πιο ζεστού περιβάλλοντος που εκπέμπει κομψότητα,.χωρίς συμβιβασμούς στη λειτουργικότητα. Οι κομψές μαύρες συσκευές έχουν γίνει μια προτιμώμενη επιλογή,.αφού συνδυάζονται άψογα στον σχεδιασμό της κουζίνας.και ενισχύουν τη συνολική της ατμόσφαιρα, ενώ διαθέτουν και εξαιρετική αντοχή.

Με την κομψότητα, τα εκλεπτυσμένα φινιρίσματα και την πολυμορφικότητα μιας ολοκληρωμένης σειράς συσκευών,.η σειρά Mythos ενσωματώνεται άψογα σε κάθε κουζίνα. Στον πυρήνα της, διαθέτει τον ισχυρό συνδυασμό φούρνου και φούρνου μικροκυμάτων,.που αποτελούν τη βάση αυτής της εξαιρετικής σειράς. Διατίθενται ακόμη επαγωγικές εστίες, μηχανές καφέ, συντηρητές κρασιού και πολλά άλλα,.που συμβάλουν στη δημιουργία μιας κουζίνας με μοναδικό στυλ και χαρακτήρα.

 

Franke Mythos Blackline

 

Franke Point

Το Showroom της FRANKE, που εδρεύει στη λεωφόρο Μαρκοπούλου-Καλυβίων,.δίνει τη δυνατότητα στο κοινό να έρθει σε επαφή με τα προϊόντα της.και να αντιληφθεί την ποιότητα που προσφέρουν. Στον εκθεσιακό χώρο παρουσιάζονται προϊόντα από όλες τις σειρές που διαθέτει η εταιρεία (Mythos, Maris και Smart), με μια γκάμα χρωμάτων, διαστάσεων και επιλογών που θα ενθουσιάσει κάθε λάτρη της μαγειρικής. Από νεροχύτες και μπαταρίες κουζίνας, μέχρι ηλεκτρικές συσκευές και αξεσουάρ, το showroom της FRANKE θα βοηθήσει στην επιλογή ενός ολοκληρωμένου συστήματος κουζίνας, που δίνει στιγμές απόλαυσης σε όλη την οικογένεια.

 

Για περισσότερες πληροφορίες:

www.franke.com

 

All photos: Papadakis Press Photo Agency

[email protected]

Your Premium Lifestyle Digital Destination! Do you feel the VIBE?