Home / Fashion  / Ποιο θα είναι το it παπούτσι του φετινού φθινοπώρου;

Ποιο θα είναι το it παπούτσι του φετινού φθινοπώρου;

it παπούτσι
Κάθε φθινόπωρο φορούμε κάποια από τα αγαπημένα μας πέδιλα, αλλά δειλά-δειλά εμφανίζονται και τα sneakers, οι αρβύλες και άλλα. Ποιο, όμως, είναι το it παπούτσι που πρόκειται να πρωταγωνιστήσει το φετινό φθινόπωρο;

 

Ένα παπούτσι που είχαμε εγκαταλείψει με μεγάλη άρνηση, επέστρεψε τον τελευταίο ενάμιση χρόνο σαν ένα από τα out siders trends. Ωστόσο, φέτος, έμελλε να γίνει το it παπούτσι του φθινοπώρου μας. Οι μπαλαρίνες είναι η απάντηση και αποτελούν ένα από τα πιο δυναμικά come backs! Τα supermodels των 90s δε σταμάτησαν να τις φορούν και τώρα ήρθε η δική μας στιγμή να δώσουμε έναν fresh αέρα σε αυτό το girly but cute παπούτσι.

 

Ακόμα και αν μας φαίνεται περίεργο, οι μπαλαρίνες δεν έχουν γίνει άδικα το it shoe της ανερχόμενης σεζόν. Και αυτό γιατί πρώτον μπορούν να φορεθούν με πάρα πολλές επιλογές και δεύτερον γιατί εξυπηρετούν άψογα τάσεις, όπως το quiet luxury ή την old money αισθητική. Ιδανικές για κομψά ντυσίματα, jeans, slip φορέματα, φούστες σε κάθε μήκος, boxy blazers και wide leg παντελόνια. Υπάρχουν πολλές επιλογές στις μπαλαρίνες. Από τις απλές σε διάφορες αποχρώσεις, μέχρι σε κομμάτια με strass ή metallic λεπτομέρειες που θα δώσουν statement πινελιές σε ένα πιο minimal look.

 

Μη διστάσετε να προσθέσετε αυτό το it shoe, ώστε να έχετε μία εμφάνιση που θα ξεχωρίσει!

 

it παπούτσι

Jacquemus

Jimmy Choo

Jimmy Choo

Miu Miu

it παπούτσι

Prada

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.