Home / Fashion  / Η DKNY βγάζει τη New Yorker που κρύβεις μέσα σου

Η DKNY βγάζει τη New Yorker που κρύβεις μέσα σου

DKNY
Για τη φθινοπωρινή της συλλογή, η DKNY γυρίζει πίσω στις ρίζες της με μία εντυπωσιακή καμπάνια, αφιερωμένη στην καθημερινότητα των Νεοϋορκέζων.

 

Έχοντας ως φόντο τους δρόμους της Νέας Υόρκης, η DKNY παρουσιάζει τη νέα FW23 “DKNY For You”,.μία καμπάνια που λειτουργεί ως “ερωτική επιστολή” του αμερικάνικου οίκου προς τη γενέτηρά του. Αναδεικνύοντας το street style της πόλης, η DKNY For You” αποτίει φόρο τιμής στη Νέα Υόρκη, απεικονίζοντας την ουσία της πόλης,.ένα μέρος όπου τα όνειρα και η πραγματικότητα γίνονται ένα.

 

 

Για να αποτυπώσει αυτήν την ιδιαιτερότητα της πόλης, η DKΝY τοποθέτησε πίσω από τον φακό τον φωτογράφο Dan Mertensen, ο οποίος σε συνεργασία με τα μοντέλα, όπως Amelia Gray και King Combs, δημιουργούν το τέλειο σκηνικό της καθημερινότητας της Νέα Υόρκης. Τα μοντέλα ποζάρουν ως σύγχρονα fashion icons της πόλης,.αναδεικνύοντας το αψεγάδιαστο στυλ και αισθητική των Νεοϋορκέζων. Θα έλεγε κανείς ότι η “DKNY For You” θυμίζει λίγο σκηνές από Sex and the City,.καθώς μιμείται τους γρήγορους ρυθμούς της Νέας Υόρκης με το fashion taste των New Yorkers.

 

 

Το κεντρικό θέμα της καμπάνιας ταιριάζει άψογα με την αισθητική των ρούχων της φθινοπωρινής κολεξιόν,.αφού όλα τα κομμάτια εξυπηρετούν το street style της Νέας Υόρκης. Oversized bombers, leather jackets, κοστούμια, ακόμα και μάξι φορέματα συνδυασμένα με μπότες δείχνουν τον χαλαρό,.αλλά και, ταυτόχρονα, χαώδη χαρακτήρα των δρόμων της πιο στιλάτης πόλης της Αμερικής.

 

DNKY

 

 

www.dkny.com

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada