Home / Fashion  / Celebrity Style  / Οι συμβουλές που μας διδάσκει η Dani Michelle, στυλίστρια των Kendall Jenner και Hailey Bieber

Οι συμβουλές που μας διδάσκει η Dani Michelle, στυλίστρια των Kendall Jenner και Hailey Bieber

Dani Michelle
Ως ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου της, η Dani Michelle βρίσκεται πίσω από τα looks μερικών από των πιο iconic celebrities, συμπεριλαμβανομένων των Kendall Jenner και Hailey Bieber. Η ταλαντούχα στυλίστρια με έδρα το Los Angeles έχει κάνει όλο τον κόσμο να ασχολείται με αυτήν,μιλώντας” αποκλειστικά μέσα από τη δουλεία της. Κρατήστε σημειώσεις και εμπνευστείτε από τις συμβουλές που έχει να σας διδάξει η fashion stylist των διασήμων! 

 

Η ίδια έχει συνεργαστεί με A-List celebrities του Hollywood, όπως η Carrie Underwood, η Kate Upton και ο Justin Bieber,.ενώ η δουλεία της έχει πρωταγωνιστήσει σε μεγάλα περιοδικά μόδας, όπως Vanity Fair και GQ. Σήμερα, η Dani Michelle είναι γνωστή στο ευρύτερο κοινό ως το πρόσωπο που κρύβεται πίσω από τις εμφανίσεις μερικών από των πιο διάσημων μοντέλων και “it” girls παγκοσμίως,.όπως η Hailey Bieber και η Kendall Jenner.

 

 

Ένα από τα styling tips που έχει ήδη μοιραστεί με το κοινό της είναι η ενσωμάτωση της ανδρικής μόδας σε θηλυκές εμφανίσεις. Σύμφωνα με την Dani Michelle, “Μου αρέσει πολύ να ενσωματώνω ανδρικά ρούχα σε γυναικεία looks. Πάντα είχα μία τάση προς το ανδρόγυνο ντύσιμο –μου άρεσαν τα loafers,.τα blazers και τα πουκάμισα. Για μένα, μια γυναίκα δεν χρειάζεται να τα “δείχνει” όλα για να είναι σέξι. Μερικές φορές είναι το μυστήριο του τι βρίσκεται μέσα στη συσκευασία που κάνει μία εμφάνιση πιο θελκτική”.

 

Πράγματι, βλέποντας τη δουλεία της Michelle ξεχωρίζουμε τα oversized blazers, με χαρακτηριστικό εκείνο που επέλεξε για την Kendall Jenner σε πρόσφατη εμφάνισή της στη Νέα Υόρκη. Η “ιέρεια” του σύγχρονου styling έντυσε το διάσημο μοντέλο με ένα baseball hat,.μαύρα δερμάτινα παπούτσια και ένα tote bag,.ενώ πρωταγωνιστικά στοιχεία της εμφάνισης αποτέλεσαν το μαύρο oversized blazer και το διαχρονικό λευκό πουκάμισο. Μπορεί-σε μία πρώτη ανάγνωση- το look να φαίνεται basic,.ωστόσο η Michelle “έπαιξε” με τα μεγέθη και τα χρώματα, δημιουργώντας ένα κομψό, αρμονικό αλλά και ταυτόχρονα σύγχρονο outfit.

 

 

“Η εμφάνιση δεν χρειάζεται να είναι τόσο “στενή”, για να νιώθεις θηλυκή και σέξι. Μερικές φορές ένα φαρδύ.φόρεμα μπορεί να είναι εξίσου μυστηριώδες και σέξι με ένα στενό”, αναφέρει σε πρόσφατη συνέντευξή της.

 

Όσον αναφορά στη φετινή σεζόν, το αγαπημένο κομμάτι της Dani Michelle είναι οι ψηλές μπότες,.ένα essential item που μπορεί να ενσωματωθεί άψογα σε μία ανδρόγυνη εμφάνιση, προκειμένου να φέρει την απόλυτη ισορροπία.

 

 Dani Michelle

 

Photo credits: ©The only Agency/Dani Michelle 

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada