Home / Fashion  / Ποια από τις fall it bags ονευρεύεσαι να κρατήσεις;

Ποια από τις fall it bags ονευρεύεσαι να κρατήσεις;

Ο καιρός και η διάθεση ανανέωσης που επικρατεί σημαίνουν την επιστροφή του φθινοπώρου! Μέρος της fashion ενημέρωσης μας για τις νέες τάσεις αποτελούν και οι fall it bags! 

 

Το ξεκίνημα μίας σεζόν είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να επενδύσουμε σε διαχρονικά κομμάτια που δε διαφοροποιούνται τόσο με τις εναλλαγές των εποχών και των τάσεων. Μία τσάντα σε ένα καταπληκτικό και ευκολοφόρετο σχέδιο θα μείνει για πολύ καιρό στην ντουλάπα σας. Γι αυτό αξίζει να μιλήσουμε και για τις.Fall it bags που μπορεί να κρατήσετε αυτήν τη σεζόν- και όχι μόνο.

 

Ένα must have αξεσουάρ που θα κάνει το upgrade στις φθινοπωρινές σας εμφανίσεις. Μέσα από τα τελευταία bag trends, καθώς και τις τελευταίες κυκλοφορίες των μεγάλων οίκων, συγκεντρώσαμε τις stylish προτάσεις που θέτουν τη βάση, αποτελούν τέλειες προσθήκες και χαρίζουν έμπνευση. Φυσικά δε σημαίνει ότι πρέπει να επενδύσετε μόνο σε. Luxury brands, αλλά μπορείτε να αναζητήσετε αυτές που θα ταιριάξουν με τις.Bag τάσεις που καθόρισαν.

 

Η Louis Vuitton GO-14 bag αποτελεί μία γιορτή της κληρονομιάς του οίκου όσο αφορά στην άψογη δεξιοτεχνία και κομψότητα στα δερμάτινα είδη.

 

Επαναπροσδιορίζοντας την πολυπλοκότητα, ο οίκος Bottega Veneta παρουσίασε την κομψή και ιδιαίτερη τσάντα. Hop, η οποία έμελλε να γίνει το statement κομμάτι της σεζόν.

 

Ο οίκος Alexander McQueen εμπνεύστηκε από τη φυσική ομορφιά, συγκεκριμένα από τις φώκιες και τα λουλούδια, και κυκλοφόρησε μία από τις πιο ιδιαίτερες και όμορφες fall it bags.

 

Η Lila Moss και το brand Maje παρουσιάζουν την αποκλειστική σειρά τσαντών.Miss M, η οποία έχει σχεδιαστεί για να αιχμαλωτίσει καρδιές. 

 

Ο οίκος Gucci θέλησε να μεταφέρει την αύρα του καλοκαιριού στο φθινόπωρο, παρουσιάζοντας τη Bamboo handle bag!

 

Ολοκληρώνουμε με το ευρηματικό twist της Victoria Beckham, η οποία πρόσθεσε αλυσίδα στο κλασικό clutch και έδωσε την πιο εύκολη και κομψή λύση!

 

Κεντρική φώτο: lanaleroy/instagram

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.