Home / Fashion  / Celebrity Style  / Όλα τα angelic looks από το Pink carpet της Victoria’s Secret!

Όλα τα angelic looks από το Pink carpet της Victoria’s Secret!

angelic looks
Hello Angeles… VS is back on the game! Η Victoria’s Secret επιστρέφει για να αποκαταστήσει το όνομά της, δημιουργώντας ένα world tour show! Δείτε τα angelic looks από το χθεσινό ροζ χαλί!

 

Λίγο το “ξύπνημα” της μόδας αναφορικά με το body positivity, λίγο η δικαίως απελευθερωμένη Gen Z και λίγο η δυναμική παρουσία της Rihanna στον κόσμο του underwear έκαναν το brand της Victoria’s Secret να δεχθεί μεγάλο αρνητισμό και να χαθεί από το προσκήνιο. Η εταιρεία αποφάσισε να κάνει στροφή, να αλλάξει στρατηγική και να δώσει άλλη φιλοσοφία στην εικόνα της και να επιστρέψει δυναμικά! Δημιούργησε το World tour show της και χθες έγινε η επίσημη πρεμιέρα του, με ένα ροζ χαλί που είχε πολλά angelic looks!

 

Πρώην μεγάλοι άγγελοι της Victoria’s Secret έδωσαν το “παρόν”. Adriana Lima, Candice Swanepoel, Lily Alridge, Taylor Hill, Gigi Hadid, Winnie Harlow και Naomi Campbell. Είδαμε και φρέσκα πρόσωπα, είτε στο show, είτε στο pink carpet. Iris Law, Emrata, Lila Moss, Julia Fox, Paloma Elsesser, Priyanka Chopra Jones, Hailey Bieber, Lourdes Leon και πολλές ακόμα λαμπερές παρουσίες.

 
Δείτε τα angelic looks που μας εντυπωσίασαν περισσότερο!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

All photos source Instagram

Κεντρική φώτο: Victoria’s secret/ Instagram

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.