Home / Fashion  / Η Gigi Hadid στην παιχνιδιάρικη Le Chouchou καμπάνια του Jacquemus

Η Gigi Hadid στην παιχνιδιάρικη Le Chouchou καμπάνια του Jacquemus

Le Chouchou
Μετά το iconic show στις Βερσαλίες, ο Jacquemus κυκλοφορεί και την. Le Chouchou καμπάνια του, με κεντρικό πρόσωπο τη Gigi Hadid!

 

 

Ο Jacquemus πάντα καταφέρνει να δημιουργεί χαριτωμένες και παιχνιδιάρικες καμπάνιες και η. Fall ’23 δεν αποτέλεσε εξαίρεση. Μετά το φανταστικό και τόσο iconic show στις Βερσαλίες, έπρεπε και η καμπάνια για αυτήν τη συλλογή να είναι εξίσου εντυπωσιακή!. Διάλεξε για κεντρικό πρόσωπο τη Gigi Hadid, στην οποία ταίριαξε υπέροχα η συλλογή, και κυκλοφόρησε την παιχνιδιάρικη. Le Chouchou καμπάνια που σίγουρα τράβηξε την προσοχή μας. Τα σκηνικά, τα ρούχα και οι πόζες είναι ευμπνευσμένα από την αφηρημένη τέχνη. 

 

 

Σε μία από τις εικόνες η Gigi κάθεται σε μία αφρώδη μπανιέρα με ένα κεράσι στην κορυφή, ενώ σε μία άλλη φωτογραφία το μοντέλο βρίσκεται πάνω σε μία τεράστια κατασκευή κεράσι. Φοράει πολύ φουσκωτά κομμάτια, εμπνευσμένα από μήλα και μπαλόνια, παίζει με ένα λάστιχο αυλής και δημιουργεί ιδιαίτερες πόζες.

 

Le Chouchou

Η Le Chouchou καμπάνια γυρίστηκε τον Ιούνιο, την περίοδο που η. Gigi Hadid βρίσκονταν έτσι και αλλιώς στις Βερσαλίες για το show. Ο Simon Porte Jacquemus δήλωσε ότι αυτό το εκθαμβωτικό θέαμα, που μπορεί να φαίνεται περίεργο σε κάποιος, είναι κατάλληλο για να μας εμπνεύσει να κηνυγήσουμε τα όνειρά μας, όσο τρελά και αν είναι.

Photo credits: Johnny Dufort

 

Le Chouchou

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.