Home / Men  / Παιχνίδια για να υποδεχτείς με κέφι τη νέα χρονιά!

Παιχνίδια για να υποδεχτείς με κέφι τη νέα χρονιά!

Την Πρωτοχρονιά είτε θα βγούμε έξω, είτε θα ετοιμάζουμε ρεβεγιόν στο σπίτι! Για μία αξέχαστη βραδιά σάς προτείνουμε αυτά τα παιχνίδια.

Οι ημέρες των εορτών είναι μέρες αγάπης, ξεκούρασης και διασκέδασης. Φυσικά, είναι και μία ευκαιρία να βγούμε έξω και να περάσουμε υπέροχα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Ωστόσο, όλο και περισσότεροι υποστηρίζουν ότι το να περάσεις την Πρωτοχρονιά στο σπίτι, κάνοντας ρεβεγιόν, είναι η καλύτερη και ιδανικότερη επιλογή! Με λίγη οργάνωση και φανταστικές ιδέες μπορείτε να κάνετε αυτήν τη βραδιά αξέχαστη! Διακοσμήστε το σπίτι, ανάψτε το τζάκι, στήστε το γιορτινό τραπέζι, ντυθείτε glamorous, συγκεντρώστε τα αγαπημένα σας πρόσωπα και -φυσικά- παίξτε παιχνίδια!

Ετοιμάστε ένα mini καζίνο και διασκεδάστε με έναν μοναδικό τρόπο! Τράπουλες, ρουλέτες, poker και black jack θα φέρουν ανταγωνισμό και πολλή πλάκα στην παρέα σας! Φυσικά, υπάρχουν και τα κλασικά επιτραπέζια παιχνίδια, όπως Monopoly ή cluedo, που αποτελούν all time classic επιλογές! Το beer pong θα έπρεπε να είναι στην κορυφή της λίστας σας! Φτιάξτε μία πυραμίδα από ποτήρια, τα οποία θα είναι γεμάτα με το ποτό που σας αρέσει και χωριστείτε σε δύο ομάδες. Ένας παίκτης από κάθε ομάδα προσπαθεί να ρίξει το μπαλάκι μέσα σε ένα από τα ποτήρια της αντίπαλης. Αν το πετύχει, ο αντίπαλος παίκτης πρέπει να πιει όλο το ποτό. Όποια ομάδα μείνει χωρίς ποτήρια, κερδίζει!

Δύο ακόμα παιχνίδια έχουν αποδειχθεί ιδιαίτερα διασκεδαστικά! Η νύχτα στο Παλέρμο και η παντομίμα με ό,τι κατηγορία επιθυμείτε! Τέλος, σας προτείνουμε να κατεβάσετε και κάποια εφαρμογή στο κινητό με τα λεγόμενα Παιχνίδια Παρέας! Κατεβάστε την εφαρμογή και δε θα χάσετε! Με αυτά τα παιχνίδια, η φετινή Πρωτοχρονιά θα είναι η πιο διασκεδαστική!

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.