Home / Men  / Η luxury εκδοχή της Monopoly!

Η luxury εκδοχή της Monopoly!

Monopoly
Το αγαπημένο παιχνίδι μικρών και μεγάλων κυκλοφορεί σε μία ιδιαίτερη, ξύλινη έκδοση, αλλάζοντας τα δεδομένα των επιτραπέζιων παιχνιδιών. Η Monopoly Luxury Edition δημιουργήθηκε με σκοπό να μάς συντροφεύσει σε κάθε game night!

 

Η αγαπημένη σε όλους μας Monopoly έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα των game nights μας, καθώς κυκλοφορεί σε μία ιδιαίτερη πολυτελή έκδοση! Η WS Game Company αποφάσισε να κατασκευάσει μία luxury παραλλαγή του κλασικού -πλέον- επιτραπέζιου παιχνιδιού, δίνοντάς της μία διαφορετική συλλεκτική νότα. Η Monopoly Luxury Edition είναι σίγουρα κάτι που θα τραβήξει το ενδιαφέρον όλων των πιστών fans του αγαπημένου παιχνιδιού αγοροπωλησιών.

 

Monopoly Luxury Edition

 

Τώρα, το αγαπημένο παιχνίδι κλείνει σχεδόν έναν αιώνα ζωής. Η Monopoly έχει συντροφεύσει γενιές και γενιές, ενώ έχει μεταφραστεί σε 47 γλώσσες και κυκλοφορεί σε πάνω από 140 χώρες. Η αλήθεια είναι πως το κλασικό αυτό επιτραπέζιο έχει χαρίσει στους περισσότερους από εμάς αξέχαστες νύχτες γέλιου, παρότι είναι σχεδόν αδύνατο να μη δημιουργηθούν αντιπαραθέσεις στη διάρκεια του παιχνιδιού! Ωστόσο, πάντοτε στο τέλος, δια μαγείας, η Monopoly καταφέρνει και μας ενώνει.

 

Επιτραπέζιο παιχνίδι

 

Η Monopoly Luxury Edition κυκλοφορεί στην πιο πολυτελή της έκδοση, κατασκευασμένη εξολοκλήρου από ξύλο. Παράλληλα, το επιτραπέζιο περιλαμβάνει και ένα ξύλινο συρτάρι, μέσα στο οποίο τοποθετούνται τα χρήματα. Κάθε λεπτομέρεια αυτής της Monopoly, από την κατασκευή της μέχρι και τις κάρτες της, προσδίδουν έναν vintage χαρακτήρα, που αρμόζει σε αυτήν την πολυτελή έκδοση του παιχνιδιού. Η luxury εκδοχή της Monopoly είναι σίγουρο ότι θα ξετρελάνει κάθε fan του παιχνιδιού και θα συνεχίσει να χαρίζει μοναδικές στιγμές σε κάθε game night!

 

www.wsgamecompany.com

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada