Home / Men  / Η πρώτη Men’s Fashion Week του έτους πλησιάζει!

Η πρώτη Men’s Fashion Week του έτους πλησιάζει!

Men's Fashion Week

Τι να περιμένουμε από την πρώτη Men’s Fashion Week του 2023! Ανακαλύψτε τις ημερομηνίες και τα πιο αξιοσημείωτα γεγονότα.

 

Έχοντας καλωσορίσει τη νέα χρονιά, ο κόσμος της μόδας “ξεκουράζεται” και μαζεύει δυνάμεις για αυτά που πρόκειται να ακολουθήσουν. Τον Ιανουάριο ξεκινούν οι Εβδομάδες Μόδας και όλα τα φώτα είναι στραμμένα στις fashion πρωτεύουσες. Φέτος, η πρώτη Men’s Fashion Week θα ξεκινήσει από το Μιλάνο στις 13 Ιανουαρίου και θα διαρκέσει μέχρι και τις 17, αλλά ένα πολύ σημαντικό γεγονός θα προηγηθεί. Το θρυλικό brand Pitti Uomo της Φλωρεντίας θα γιορτάσει με ένα εντυπωσιακό τριήμερο τα 103 χρόνια από την ίδρυσή του. Η Βρετανίδα σχεδιάστρια, Martine Rose, θα είναι η guest designer, ενώ στην έκθεση θα συμμετέχουν πάνω από 700 brands.

 

 

Όσον αφορά στην Men’s Fashion Week του Μιλάνου, το show που έχει τραβήξει την περισσότερη προσοχή είναι αυτό του οίκου Gucci. Αποτελεί το εναρκτήριο show και το πρώτο show του brand μετά την αποχώρηση του Alessandro Michele. Ανυπομονούμε να δούμε τι θα παρουσιαστεί! Ο Ιάπωνας σχεδιαστής Tomo Koizumi θα παρουσιάσει τη δουλειά του στο show των Dolce & Gabbana, ως μέρος του project των σχεδιαστών για την προώθηση νέων ταλέντων. Τέλος, και ο Marco De Vincenzo θα κάνει το ντεμπούτο του για τον οίκο Etro στην ανδρική συλλογή.

 

Στη συνέχεια, θα ακολουθήσει η Paris Men’s Fashion Week από τις 17 μέχρι και τις 22 Ιανουαρίου. Ο οίκος Louis Vuitton δεν έχει ανακοινώσει, ακόμα, τον σχεδιαστή που θα αναλάβει την ανδρική σειρά, μετά τον άδικο χαμό του Virgil Abloh. Συνεπώς δε ξέρουμε τι θα περιλαμβάνει το show. Μία ακόμα έκπληξη που μας περιμένει έρχεται από τον οίκο Yves Saint Laurent. Μετά από οκτώ χρόνια πρόκειται να παρουσιάσει ξανά ανδρική συλλογή! Περιμένουμε με αγωνία τις collection που θα παρουσιαστούν στην πρώτη Ανδρική Εβδομάδα Μόδας του έτους.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.