Home / Lifestyle  / Celebrities  / Ο Woody Allen αποσύρεται από τον κινηματογράφο

Ο Woody Allen αποσύρεται από τον κινηματογράφο

Ο Woody Allen ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από τον κινηματογράφο, μετά τη νέα του ταινία η οποία θα προβληθεί το 2023.

 

Η νέα ταινία του Woody Allen θα είναι και η τελευταία του θρυλικού σκηνοθέτη. Σε ηλικία 86 ετών και μετά από μία τεράστια σκηνοθετική καριέρα είναι έτοιμος να αποσυρθεί. Δήλωσε ότι θα αφήσει πίσω του τον κινηματογράφο και θα αφοσιωθεί στη συγγραφή. Όπως ανακοίνωσε ο ίδιος η ταινία που ξεκινάει αυτόν τον μήνα θα είναι η τελευταία του και θα προβληθεί στις αίθουσες το 2023. Θα γυριστεί στο Παρίσι και θα είναι εξολοκλήρου στα γαλλικά. Οι περισσότερες πηγές τονίζουν ότι πρωταγωνίστρια του film θα είναι η Ιζαμπέλ Ιπέρ, μία από τις μούσες του γνωστού σκηνοθέτη.

 

Στην τελευταία του συνέντευξη σε ισπανική εφημερίδα μίλησε για τη νέα ταινία. Πρόκειται για συναρπαστικό, δραματικό και καταχθόνιο film, παρόμοιο με το Match point. Μέσα από τη μεγάλη του καριέρα μετράει 50 ταινίες! Ο θρύλος της έβδομης τέχνης έχει κερδίσει τέσσερα Όσκαρ, ενώ έχει υπάρξει 16 φορές υποψήφιος. Στο τέλος της συνέντευξης δήλωσε ότι δε βρίσκει, πλέον, τη συγγραφή συναρπαστική. Δεν υπάρχει πια έξαψη και διασκέδαση. Αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες για την τελευταία ταινία του Woody Allen! Θα βάλει ένα επάξιο τέλος στην πολυετή και σπουδαία καριέρα του; 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.