Home / Lifestyle  / Celebrities  / Ο Brad Pitt τώρα και γλύπτης!

Ο Brad Pitt τώρα και γλύπτης!

Ο γνωστός ηθοποιός Brad Pitt μπορεί να προσθέσει και την ιδιότητα του γλύπτη στο βιογραφικό του! Δείτε τα έργα που παρουσίασε σε έκθεση στη Φιλανδία!

 

Στα 58 του χρόνια ο Brad Pitt διανύει την πιο δημιουργική φάση της ζωής του. Ηθοποιός και παραγωγός ταινιών, fashion designer και τώρα γλύπτης. Δε σταματά να μας εντυπωσιάζει και να μας εκπλήσσει με τα καινούργια projects που αναλαμβάνει. Παρουσίασε έργα γλυπτικής σε μία έκθεση στη Φιλανδία, σε Μουσείο στο Τάμπερε, με τίτλο Thomas Houseago’s WE with Nick Cave & Brad Pitt. Όπως αντιλαμβανόμαστε και από τον τίτλο στην έκθεση θα συμμετέχουν και ο Βρετανός γλύπτης και ζωγράφος Thomas Houseago και ο Αυστραλός τραγουδιστής Nick Cave με έργα κεραμικής.

 

Photo credits: deBranne Treu

 

Ο Brad Pitt παρουσίασε στην έκθεση εννιά αντικείμενα, μικρού και μεγάλου μήκους. Ένα μπρούτζινο άγαλμα του Χαν Σόλο, από την ταινία Star Wars, σε ένα μικροσκοπικό σπίτι από φλοιό δέντρων ξεχωρίζει. Ο ηθοποιός φιλοτέχνησε και πολλά ξύλινα κηροπήγια, τα οποία δημιουργήθηκαν, όπως τόνισε, σε περίοδο πανδημίας.

 

Οι διοργανωτές της έκθεσης και το κοινό ενθουσιάστηκαν και υποδέχτηκαν εγκάρδια το έργο του γνωστού ηθοποιού. Οι τίτλοι που επέλεξε για τα έργα του κίνησαν το ενδιαφέρον μας. “Θαμμένες ανάγκες”, “Σκλάβοι των δικών μας αμαρτιών” και “Στοχεύοντας σε εσένα με είδα, αλλά ήταν πολύ αργά αυτήν την φορά” είναι μερικοί από αυτούς. Ο ίδιος χαρακτηρίστηκε ως ένας αληθινός δημιουργός τέχνης με επιμονή και πάθος.

 

Κεντρική Photo: Sarahildenart/ Instagram

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.