Home / Lifestyle  / Celebrities  / Ο Timothée Chalamet μεταμορφώνεται στον Bob Dylan στους δρόμους του Manhattan

Ο Timothée Chalamet μεταμορφώνεται στον Bob Dylan στους δρόμους του Manhattan

Timothée Chalamet
Ο Timothée Chalamet εντοπίστηκε στο Manhattan υποδυόμενος τον Bob Dylan, για την επερχόμενη βιογραφική ταινία “A Complete Unknown”.

 

Λίγο καιρό μετά από την πρεμιέρα του Dune: Part Two,  ο πρωταγωνιστής της ταινίας,.Timothée Chalamet, φωτογραφήθηκε από paparazzi την προηγούμενη Κυριακή στη Νέα Υόρκη, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων για τη βιογραφική ταινία “A Complete Unknown”, στην οποία θα υποδύεται τον Bob Dylan . Εκτός από τα μαλλιά, αυτό που τον πρόδωσε ως Bob Dylan ήταν το καφέ σουέτ σακάκι και οι μπότες,.χαρακτηριστικό ντύσιμο του διάσημου τραγουδιστή. Κρατώντας ένα τσιγάρο στο χέρι, ο κινηματογραφικός Wonka περπατούσε μπροστά από το ξενοδοχείο Chelsea στο Manhattan,.όπου έμενε ο τραγουδιστής του “Blowin’ in the Wind”, αλλά και αρκετοί άλλοι θρυλικοί καλλιτέχνες του ’60 και του ’70.

 

 
Σε σκηνοθεσία James Mangold, το “A Complete Unknown” θα συμπεριλάβει επίσης τις ιστορίες των Joan Baez, Pete Seeger, Woody Guthrie, αλλά και άλλων καλλιτεχνών. Το cast που θα πλαισιώσει τον Timothée Chalamet περιλαμβάνει την Elle Fanning,.τη Monica Barbaro, τον Ed Norton, καθώς και τον Nick Offerman, ενώ το σενάριο θα ακολουθήσει την εμφάνιση του Bob Dylan στη λαϊκή μουσική σκηνή της Νέας Υόρκης κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1960 μετά τη μετακίνησή του από τη Μινεσότα.

 

“Είναι μια καταπληκτική περίοδος στην αμερικανική κουλτούρα. Η ιστορία ενός νεαρού, του 19χρονου Bob Dylan που έρχεται στη Νέα Υόρκη με, περίπου, 2 δολάρια στην τσέπη του και γίνεται παγκόσμια αίσθηση.μέσα σε τρία χρόνια — πρώτα.αγκαλιάζεται στην οικογένεια της λαϊκής μουσικής στη Νέα Υόρκη…”, ανέφερε ο James Mangold σχετικά με τη δημιουργία του “A Complete Unknown”.

 

Μπορεί η ημερομηνία της πρεμιέρας να μην έχει ανακοινωθεί ακόμα,.αλλά Mangold έχει ήδη αποκαλύψει ότι ο Timothée Chalamet θα τραγουδήσει μόνος του στην ταινία. Παράλληλα, ο πρωταγωνιστής του Dune ανέφερε επίσης ότι οι σπουδές.του για τον εμβληματικό ρόλο περιλάμβαναν την εξέταση ακυκλοφόρητων τραγουδιών του Dylan, που.του έστειλε ο επί χρόνια manager του μουσικού και παραγωγός του “A Complete Unknown”, Jeff Rosen.

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada