Home / Lifestyle  / Celebrities  / Η Deva Cassel είναι η νέα ambassador της Dior

Η Deva Cassel είναι η νέα ambassador της Dior

Η Deva Cassel, κόρη της Monica Bellucci και του Vincent Cassel, είναι η νέα fashion & beauty Ambassador του οίκου Dior.

Επιλέχθηκε ως το βασικό πρόσωπο των fashion δημιουργιών της Maria Grazia Chiuri, Καλλιτεχνικής Διευθύντριας των Γυναικείων Συλλογών Dior,.καθώς και της Dior Makeup από τον Creative and Image Director Peter Philips. Ο λόγος για την πανέμορφη και ταλαντούχα Deva Cassel, που κάνει πια τα δικά της σταθερά βήματα στον χώρο του modeling.

 

Ούσα κόρη των αγαπημένων ηθοποιών Monica Bellucci και Vincent Cassel,.η Deva διαθέτει ένα γονίδιο που της επιτρέπει να συνδυάζει πολλες αγάπες της μαζί, όπως η Τέχνη και η Μόδα.

 

 

Η Deva, εκτός από μία πανέμορφη εξωτερική εμφάνιση -μοιάζει πολύ στη μαμά της αναμφισβήτητα- είναι προικοσμένη με το ταλέντο της καλής φωνής,.ενώ αγαπάει πολύ τη ζωγραφική και την υποκριτική. Μάλιστα, παρακολουθεί μαθήματα θεάτρου από την παιδική της ηλικία.

 

Γεννημένη το 2004 είναι γνήσια εκπρόσωπος της Gen Z. Ξεκίνησε την ενασχόληση με το modeling στα 16 της και. έκτοτε έχει ποζάρει για πολλά περιοδικά, ενώ έχει περπατήσει σε διάσημες πασαρέλες.

 

 

 

Πέρυσι έκανε τα πρώτα της βήματα στην υποκριτική στην ταινία “La Bella Estate” σε σκηνοθεσία Laura Luchetti,.ενώ θα την απολαύσουμε σύντομα στην ιταλική σειρά “The Leopard”, τον ερχόμενο Σεπτέμβριο στο  Netflix.

 

Μερικές εικόνες από τη νέα καμπάνια της Dior έχουν ήδη δημοσιευθεί στο Instagram του οίκου και το αποτέλεσμα. δικαιώνει την επιλογή της Deva με βεβαιότητα.

 

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath