Home / Lifestyle  / Celebrities  / Η Florence Pugh θα συμμετέχει στο Dune!

Η Florence Pugh θα συμμετέχει στο Dune!

Florence Pugh

Breaking news! Η ηθοποιός Florence Pugh είναι το νέο μέλος του πολυαναμενόμενου Dune, Part Two!

 

Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για την ταινία Dune, Part Two. Το πολυαναμενόμενο sequel του κινηματογραφικού έπους του Denis Villeneuve έρχεται σύντομα! Ολοκληρώθηκε το σενάριο και τα γυρίσματα πρόκειται να ξεκινήσουν αυτό το καλοκαίρι. Ποιο είναι, όμως, το καινούργιο μέλος του cast; Η ηθοποιός Florence Pugh θα ερμηνεύσει, όπως όλα δείχνουν, την πριγκίπισσα Irulan, κόρη του Padishah Emperor. Το all star cast της σειράς γίνεται όλο και πιο ενδιαφέρον. Όπως είναι φυσικό, ανυπομονούμε για την πρεμιέρα της δεύτερης ταινίας, η οποία έχει προγραμματιστεί για τον Οκτώβριο του 2023.

 

 

Βλέποντας την καριέρα και τις ταινίες στις οποίες έχει συμμετάσχει, πιστεύουμε ότι η νεαρή ηθοποιός είναι μία εκπληκτική επιλογή για την ταινία. Παράλληλα, το Dune, Part Two θα είναι η δεύτερη φορά που η Florence Pugh συνεργάζεται με τον Timothée Chalamet. Η πρώτη φορά ήταν για την ταινία Little Women, όπου η χημεία τους ήταν ιδιαίτερα πετυχημένη. Αξίζει να τονίσουμε ότι η καριέρα της Pugh φαίνεται να απογειώνεται με αξιοθαύμαστο τρόπο. Μέχρι στιγμής έχει ανακοινωθεί ότι θα συμμετάσχει σε πέντε ακόμα ταινίες! Don’t Worry Darling, The Maid, The Wonder, A good person και Oppenheimer. Αποδεικνύει επάξια ότι είναι μία από τις καλύτερες ηθοποιούς της γενιάς της!

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.