Home / Cozyhome  / Ο Tadao Ando “υπογράφει” τις πολυτελείς κατοικίες “Armani Beach Residences”

Ο Tadao Ando “υπογράφει” τις πολυτελείς κατοικίες “Armani Beach Residences”

Ο Tadao Ando
Ο ταλαντούχος Ιάπωνας αρχιτέκτονας Tadao Ando υπογράφει τον σχεδιασμό των πολυτελών παραλιακών κατοικιών Armani Beach Residences. Το συγκρότημα βρίσκεται στα τεχνητά νησιά Palm Jemeirah του Dubai και φιλοξενεί συνολικά 53 ξεχωριστές πολυτελείς κατοικίες, σχεδιασμένες και επιπλωμένες από το Armani/Casa Interior Design Studio.

 

Με έκταση περίπου 8.361,3 τ.μ , το κατάλυμα προσφέρει ανέσεις υψηλών προδιαγραφών,.όπως ένα αποκλειστικό spa για τους κατοίκους, μια ευέλικτη αίθουσα εκδηλώσεων, έναν άνετο κινηματογράφο, έναν παιδότοπο, καθώς και μία εντυπωσιακή ιδιωτική παραλία. Σε όλους τους χώρους, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν την πανοραμική θέα στον Περσικό Κόλπο και στον ορίζοντα του Dubai. Αυτή η αρχιτεκτονική ιδιαιτερότητα.τονίζει τη σχέση μεταξύ φύσης και αρχιτεκτονικής, μια χαρακτηριστική πινελιά της σχεδιαστικής φιλοσοφίας του Tadao Ando. Ο Tadao Ando

 

 

Η υπερυψωμένη είσοδος προσφέρει.στους κατοίκους εκπληκτική θέα στον ωκεανό από πολλές προοπτικές. Σε όλη τη δομή του Armani Beach Residences, η αλληλεπίδραση φωτός και σκιάς ενισχύει τα κομψά σχεδιαστικά στοιχεία.

 

Tadao

 

Μάλιστα, ο Tadao Aldo τόνισε ότι “Είμαι περήφανος που ανανεώνω τη μακροχρόνια συνεργασία μας με τον Giorgio Armani για.να παραδώσουμε ένα έργο που ενώνει τη φύση και την αρχιτεκτονική, δημιουργώντας έναν εντυπωσιακό χώρο για να ζεις. Η αρχιτεκτονική σε αυτή την υπέροχη τοποθεσία έχει σχεδιαστεί για να δημιουργήσει μια οπτική και βιωματική συνέχεια μεταξύ του εσωτερικού και του εξωτερικού τοπίου που περιβάλλει το έργο,.με την αλληλεπίδραση φωτός και σκιάς που βοηθά στη δημιουργία μιας δυναμικής ακολουθίας από την άφιξη στους.κοινόχρηστους χώρους και τελικά σε κάθε άψογη κατοικία.”

 

Ο Tadao Ando

 

Η ολοκλήρωση του Armani Beach Residences στο Palm Jumeirah έχει προγραμματιστεί για τα τέλη του 2026.

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada